Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marielka_

po czym wiecie ze on kocha?

Polecane posty

Gość marielka_

jak w temacie..

Gość marielka_
byc moze glupie pytanie,ale jakie gesty, slowa sprawiaja, ze czujecie sie kochane?

Gość szczesliwa.w.zwiazku
po różnego typu gestach, po tym jak delikatnie gładzi cię po policzku czy po ciele, po tym jak czule do Ciebie mówi, jak na ciebie patrzy. po prostu to się wie :)

Gość marielka_
a gdy mowi: kotku, tez czasem gladzi po policzku, a nadal sie nie czuje tego? nie patrzy w oczy, unika wzroku. gdy mnie przytula nie czuje, ze jest przy mnie. czemu on jest ze mna? po co? panowie, czy rozmawialibyscie o slubie z dziewczyna, ktorej nie kochacie?

Gość hmmmm hmmmmmmm hmmmm
jak ktoś jest gruboskórny to się nie wie ;)

Gość a długo jesteście ze sobą?
mówił ci, ze cię kocha? macie jakieś plany? Z czego się bierze twoja niepewność co do jego uczuć??

Też tak kiedyś miałam i wariowałam z tego powodu.... az w koncu sie rozstaliśmy, powodem było moje patrzenie na sprawy wyrażania miłosci jak koń dorożkarski. To ze mój ex nie mówił mi czesto ze mnie kocha, to ze nie przynosił mi kwiatów, nie pisał codziennie czułych smsów nie znaczyło ze czuje TEGO do mnie. Później powiedział "Kobieto! nie byłas pewna ze Cie kocham? Kochałem sie z Tobą, piłem białe wino, odwoziłem do domu o 5 nad ranem, tańczyłem z Tobą pomimo ze niecierpie... tego było mało?" I miał racje... oczekiwałam ze zakochany facet bedzie za mna szalał, tak jak to sie dzieje na filmach....a nie dostrzegłam takich subtelnych znaków. On własnie tak okazywał mi jak mnie kocha.... Być moze Twoj facet tez ma na to "swój" sposób. Nie zrób mojego błędu....