Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pizne na ryj po prostu

Święta? tak, ale bez rodziny!

Polecane posty

Gość Pizne na ryj po prostu

Ja pierdole, nie wytrzymam z nimi calej niedzieli i poniedzialku, z rodzina to sie dobrze na zdjeciu wychodzi (w przypadku mojej to nawet na zdjeciu nie) nawiedzona babka, ciotki plotkary stare po menopauzie, wujek po 50 co mysli ze ma 20 i kuzynki dzieciate ktore tylko zachwala uroki macierzynstwa a nie spia po nocach i wygladaja jak 7 neiszczesc. Jak mnie ni wywiozą do oddzialu zamknietego to bedzie cud.

Gość zdjęcie w sepii
a ja nie mam prawie żadnej rodziny :( , a z tą resztką która została nie spotykamy się bo dziadkowie nie żyją, jedna ciocia za granicą a druga jest dziwna. W sumie to ci zazdroszczę, że chociaż taką rodzinę masz.

Gość hklhljlkh
To współczuje, dobrze ze u mnie nie ma takiej tradycji zeby swietowac z cala rodzina, tez bym sie pochlastala. Ja tez nie mam za wesolo, bede z rodzicami, ja stara krowa, bez pracy, bez rodziny, tak mi przed nimi głupio:(

Gość Co racja to racja ale...
Ja bede z matką, babką i wujkiem, a na drugie swieto przyjedzie ciotka i wujek a druga ciotka z mezem i dziecmi jak wpadnie to tylko na chwilke bo mieszka tuz kolo nas i nie ma potrzeby zebysmy szli do niej albo ona do nas ale i tak ni usmiecha mi sie to, bo babka to po prostu jest taka męcząca ze sie pochlastac mozna, a wujek to taki stary piernik zyciowy nieudacznik...

Gość troszkę się o was niepokoję
A według was jak najlepiej spędzić świąteczny czas, żebyście byli zadowoleni?

Gość karamijaaaa
ja wole sama niz z rodzinka :O goscinne wystepy w dupe jeza. pierdole wole siedziec sama w pokoju niz z nimi

Gość domek na srerii
mi też rzygać się chce jak widze kogoś z dalszej rodziny, ale mam na nich sposób, po prostu się nie odzywam, a jak pytają co slychać mówie nic! i pierdole to co pomyśle o mnie, nie ich życie nie ich sprawa

Gość karamijaaaa
u mnie pewnie przyjada jutro, albo pojutrze i bede musiala zejsc i sztucznie sie usmiechac. zazwyczaj tez siedze i sie nie odzywam a pozniej ukradkiem spierdalam do siebie do pokoju i nie zegnam sie z nimi :D

Gość ktosia009
nie wiem co lepsze.. z dziwna rodzina czy bez , ja spedzam z rodzicami, bo z rodzina jestesmy skloceni :/ a ukochani dziadkowie nie zyja :( zawsze sie do nich jechalo na swieta, a tak to sami w domu spedzamy

Mi już nogi w tyłek włażą, od 2 dni tylko sprzątam, robie zakupy i gotuję, a zaraz zwali się cała rodzina i kazdy będzie oczekiwał pelnej obsługi. Następne święta spędzam sama z pizzą.

Gość a ja nawet nie gadam
z rodzicami ani rodzeństwem, będe siedzieć sama w pokoju i oglądać filmy na necie i w tv

Gość karamijaaaa
a ja nawet nie gadam ja tak samo :D

Gość święta rodem z ciemnogrodu
też nie lubie tej jebnietej rodzinki,a jeszcze bardziej tych całych głupawych świąt nienawidzę

Gość jem obiad i
swieta radosci taaa zajebista mi radosc :O:O

Gość cfvgvbghbh
buahahaha :D rozwalij mnie opis twojej rodzinki :D