Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyskusja...

RÓŻNICE WZROSTU MIĘDZY PARTNERAMI!

Polecane posty

Gość Dyskusja...

Witam :) Co sądzicie o związku w którym facet ma 195 cm, a kobieta 165 cm? A więc równe 30 cm :)

Gość Matka humorzastej córki
mam to w dupie

Gość kreddka
zarzucisz obcasy z 15 cm i bedzie ok. Ja mam 172cm moj mąż 176cm niby jest Ok ale jak zaloze obcasy 15cm to sie wkurza a ja uwielbiam byc wysoka i nie zrezygnuje znich takze jak chodzimy razem to ja mam obcasy 7cm jak sama 15cm. zazdroszcze wysokiego faceta:)

Gość Dyskusja...
mam o tyle dobrze , ze nie musze klękać do loda

Gość zawsze
to nie ma sensu jak bedziesz miala adidasy albo baleriny to co bedziesz sie czuła jak dziecko? bo napewno tak bedziesz wygladala. Ja mała dziewczynka z tata

Gość kreddka
Moja sąsiadka ma 175 cm a on jakies 165.. ona wysoka laska jak modelka a on kurdupel ale są szczęsliwi i dzieci wychowali tak że nie jeden moze im pozazdrościc.Nikt nie robi im uwag do wzrostu.

Gość Dyskusja...
Ktoś się poemnie podszywa ;/ Myślę, że nie jest aż tak źle. 30 cm to górna granica- tak mi się wydaje :)

Gość sasshaFierce
ja mam tylko 170cm i wielki kompleks jak widze taką dziewczyne co ma ze 176cm to poprostu czuje się gorsza niesprawiedliwe to zycie

Gość najgorzej jak facet ma 169 cm
To wtedy KAŻDA laska będzie dla takiego za wysoka, bo to kordupel żałosny :P Ja sama mam 178 cm, rozmiar buta 43 i jestem najszczęśliwszą panną pod słońcem. Mam obecnie faceta co ma 195 cm i rozmiar buta 50 - super jest :D

Gość ja mam 167
moj ma 198

Gość Dyskusja...
32 cm macie między sobą? To sporo :))

sasshaFierce - 170 cm to nie jest mało i nie wiem czemu miałabyś czuć się gorsza. Trzeba sobie znaleźć jakąś część siebie dzięki której będziesz czuć się lepsza np. ładny kolor oczu, gęste włosy, zgrabne nogi lub fajny biust i na tym się skupić. Ja przy moich 165 cm to mogę się pochwalić dużym biustem i dużymi błękitnymi oczami, niski wzrost jest wtedy najmniejszą przeszkodą do akceptowania siebie.

Gość Dyskusja...
31 cm przepraszam :)

Ja mam 170 i nie czuje sie niska, bo wiekszosc dziewczyn na studiach jest mojego wzrostu, albo nizsza. Mam jedna kolezanke, ktora ma 177 i do tego ciagle biega na obcasach. Nie wiem, na czym to polega, ale przy moim facecie nie czuje sie jak liliput, a przy niej owszem.. ;P

Gość ja mam 167
no i jeszce nie nosze obcasow tylko adidasy hehe:P

ja 163cm, moj maz 193cm...normalnie jest..czasem sobie stane na kraweznik albo schodek,zeby sie pocalowac bez stawania na palcach:D

Gość Dyskusja...
Wydaje mi się, że 30 cm jak najbardziej ok :))

no pewnie,da sie dopasowac..choc w sexie tez widac roznice..jak po misjonarsku,to musi sie podkulic az zeby mi dac buzi albo lezymy pod dziwnym katem:P a jak od tylu,to musi mocno rozrzeszyc nogi,a ja na mocno do gory i sie porzadnie wypiac-skurczybyk ma strasznie dlugie uda ;)