Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj slub

ojciec stawia mi warunki odnosnie mojego slubu

Polecane posty

Gość moj slub

mowi ze jak zaprosze babcie to on nie przyjdzie na slub, ba mowi ze jak zaprosze kogos z rodziny mamy to nie przyjdzie. moj ojciec jest chory psychicznie ale nie ma postawionej diagnozy, meczymy sie z nim od zaaaawsze, stosuje przemoc psychiczna. teraz kiedy jego pierwsze dziecko czyli ja bierze slub on mi stawia warunki. akurat babcia jest taka osoba ktora chcialabym widziec na swoim weselu a ojciec moze sobie siedziec wtedy w domu nie zalezy mi, zaprosilam go zeby zachowac pozory normalnej rodziny, tak to jest w mojej rodzinie jesli chodzi o ojca - zachowac pozory bo moze byc gorzej. czy ktos z was spotkal sie z podobna sytuacja? a propos, jak mozna swojemu dziecku stawiac warunki co do jego slubu.. obled..

Gość moj slub
i jeszcze zada dla siebie prawa pierwszej nocy, z tym to mu juz uleglam by mi dal 15 tysiakow na wesele

Gość zasada jest taka że pisząc
zaproszenie na ślub raczej nie umieszcza się na nim, kto jest jeszcze zaproszony, tym bardziej, że ty możesz wprawdze babcię zaprosić,ale nie możesz mieć pewności że ona przyjdzie (z różnych powodów może przecież nagle odmówić). Powiedz więc ojcu, że jego prośba jest nie do spełnienia.