Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeleczka52

ile czasu spedzacie ze swoimi facetami?

Polecane posty

Gość kropeleczka52

hej dziewczyny. pisze tutaj aby zapytac Was (raczej tych, ktore nie mieszkaja ze swoim mezyczyzna) ile spedzacie ze soba czasu np. w trakcie tygodnia, w weekendy? czy jesli się nie widzicie, utrzymujecie kontakt sms, telefoniczny, gg? pisze to dlatego, gdyz mamy teraz pewnien okres rozłąki z moim facetem, wyjechal do domu na swieta i widze, ze niespecjalnie dązy do kontaktu, ale ja tez sie nie narzucam. chodzi o to, ze nie przeszkadza mi to az tak, mysle ze dobrze zrobi nam taki czas, aby zatęsknic, zwlaszcza, ze widujemy się dosc często (względem innych par). a jak to jest u Was? :) pozdrawiam i zycze milych swiat

Gość mała czarna włoszczynka
"chodzi o to, ze nie przeszkadza mi to az tak, mysle ze dobrze zrobi nam taki czas, aby zatęsknic," własnie o to chodzi :) kazdy potrzebuje torche czasu tylko dla siebie :) na relaks i pierdoły, czy wyjazd czy cokolwiek :) "czy jesli się nie widzicie, utrzymujecie kontakt sms, telefoniczny, gg? " przewaznie tak ale wiesz...... kota mozna tez zagłaskac na smierc :)

Gość annabemede
jak ja bylam ze swoim i on wyjezdzal na swieta to codziennie pisalm kilka smsow i z raz co najmniej dzwonil

Gość kropeleczka52
uppp ;)