Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tojad

Dziwny śluz

Polecane posty

Gość Tojad

Mam mały problem. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam w swoim śluzie dziwne białe "paprochy". Regularnie współżyję, jednak jest małe prawdopodobieństwo że jestem w ciąży. Wydaje mi się, że te białe fragmenty nasilają się podczas stosunku. Dodam, że nie odczuwam przy tym żadnego swędzenia, pieczenia ani dyskomfortu. Nie wiem co robić, bo nie przeszkadza mi to w życiu codziennym ale za to jest odrobinę kłopotliwe w łóżku...co to takiego? Czy to może być jakaś infekcja? Czekam na sensowne odpowiedzi i pozdrawiam :)

idź do gina i powiedz, że podejrzewasz u siebie jakąś infekcję, on Cie zbada i sie dowiesz, też mi problem

Gość Tojad
Nie chcę bezsensownie latać do ginekologa, skoro jakoś za bardzo mi to nie przeszkadza. Chcę się tylko dowiedzieć czy któraś z forumowiczek miała coś podobnego i może mi powiedzieć co to :)

nie wiesz czy bezsensownie, moze sie okazać, że tu Ci nikt nie odp nic konkretnego i bedzie Ci sie rozwijac jakis grzyb czy cos ja nie wiem... wolisz pytac na forum gdzie każdy moze Ci napisać każdą głupote niż iść do lekarza, co z tego, że Ci to nie przeszkadza, ale to nie jest normalny wygląd śluzu i to wystarczający powód by ginek to sprawdził