Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina Dina

Moja ciotka strasznie szybko schudła, co o tym sądzić?

Polecane posty

Wczoraj przyjechała do mnie na święta ciocia. Jako, że jest z Niemiec nie często się spotykamy. W sumie jedynie na święta. Jak weszła wczoraj to nie mogłam uwierzyć. Strasznie schudła. Wieczór był nastawiony na powitalną kolację dla niej i jej rodziny, tak więc nie rozgadywała się na ten temat i mówiła, że schudła łatwo, szybko i przyjemnie. Dziś dowiedziałam się, że cioteczka po świętach przeszła na totalną głodówkę, totalnie nic nie jadła, nawet żadnej herbaty nie piła, sama woda. Taki post trwał jakieś 6 tygodni, potem zrobiła sobie krótką przerwę i od nowa to samo, tylko jakoś tam krócej. Wyszło, że schudła jakieś 40 coś tam kilo, w ponad dwa miesiące. Zastanawia mnie to czy to aby na pewno jest prawda, czy da się czegoś takiego faktycznie dokonać. Bo łatwe i przyjemne to na pewno nie jest. Może po prostu poszła pod nóż i się nie chce przyznać. Sama nie wiem co o tym sądzić, a nie znam się zbytnio na dietach, bo nie miałam potrzeby ich stosowania (dobry metabolizm). Więc pytam się was kobietki odchudzające się i będące w temacie.

Gość głupia cipaaaa
skoro pila tylko wodę to pewnie, ze schudla, tylko zeby teraz nie przytyla 2 razy tyle, a pod noz to musialaby isc cala, twarz tez, bo co z tego ze zrobi brzuch, dupę, a twarz jak księżyc w pełni. ty ją widziałaś powinnas wiedzieć lepiej. wyglądała jak po 6 tygodniach bez jedzenia? Twarz się liczy najbardziej. Co zaobserwowałaś?

Cała schudła. Twarz jej się wydłużyła. Ale muszę przyznać, że ładnie wygląda. Nie przypuszczałam, że od niejedzenia może twarz wyglądać na wypoczętą. Nawet jej się wygładziła i zmarszczki ma płytsze. Ona mi gadała farmazony, ze organizm odżywia się wewnętrznie i ma lepszy zasób witamin aniżeli na normalnej diecie. Wyśmiała mnie jak stwierdziłam, że po takim czymś można paść. Od jej drugiej krótszej głodówki minęło jakieś dwa tygodnie i mówiła, że 2 kg. dodatkowe ma, ale że to jest niby normalne.

Gość a moze ma raka
nie jest mozliwie fizycznie tyle zgubic, chyba ze twoja ciotka to jakis ewenement w skali swiatowej ;/ ja mialam operacje zmniejszania zoladka ze 120 kg spadlam do 70 kg, ale trwalo to poltora roku ;/

Też sobie pomyślałam, że może jest to nowotwór, ale głupio mi było zapytać. Jednak nie wydaję mi się żeby to było coś poważnego, bo ciocia ma bardzo dobry humorek i dosłownie promienieje. Podniosła nawet bluzkę w górę- skóra jest normalna, tzn. nie wisi. To dziwne, ale chyba pozostaje mi w to po prostu wierzyć.

Gość to jest dieta dabrowskiej ona
jest lecznicza ale to niemozliwe zeby tyle schudnac w tym czasie

Gość to jest dieta dabrowskiej ona
max to 15-20 i nie, organizm nie ma zasobu witamin, ale ta dieta jest rzeczywiscie lecznicza i mozna ja stosowac max 6 tyg

Gość zmeczona mama
a na czym polega dieta dabrowskiej?

Gość brzydki i juz
jak nie jest mozliwe,jak jest mozliwe.Tylko rozsadna dieta i silownia.Znam kogos kto zrzucil 70 kg w ciagu 4,5 miesiaca.

Gość zmeczona mama
70 kg w niecale 5 mcy. Podziwiam

Gość brzydki i juz
mial dietke 1000kcal.Przebywal na silowni 3-4 godziny dziennie.

Gość do a moze ma raka
jesteś beznadziejna. zamiast zacząć ćwiczyć i zwalić tłuszcz w pół roku wybrałaś alternatywę dla 250kg otyłych ludzi. Żałosne!!

Gość a moze ma raka
do a moze ma raka spierdalaj kretynko! Jakbym tego nie robila to bym sie nie operowala idiotko! probowalam wszystkiego - operacja byla ostatecznoscia szmato!