Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagna z bagnaaaa

AVON CZY ORIFLAME KTÓRE KOSMETYKI WOLICIE>????!!!!!!

Polecane posty

Gość jagna z bagnaaaa

hmm??

Gość ani jedna ani druga ale jesli
nie masz poza nimi dwoma zadnych wyborow to oriflame

Gość anastazja 27
żadne z tych ale perfumy jak juz to avon ma ladniejsze

Gość ani jedna ani druga ale jesli
avon ma właśnie dziadoskie zapachy, takie bazarowe :O ori jest lepsza firma

Gość cjsakdlsal
bleee! żadne z tych, już te dostępne w sieciówkach typu Drogeria czyli Max Factor, Rimmel i cała reszta ledwo dają radę z jakością a te to już dolna półka klientek z liceum...tak myślę... myślę że w życiu każdej kobiety nadchodzi taki moment kiedy zaczyna się jednak inwestować w kosmetyki dobrej jakości , które NIE muszą być reklamowane w każdej przerwie seriali przez modelki a wiadomo że są :) jak można się malować Avonem???? potem takie babki chodzą po ulicach i wyglądają jak zmory pod tonami ciężkich kosmetyków...z których po godzinie połowa ląduje na ich ubraniu oj koszmar

Gość sugeruję się przespać
pomijam fakt estetyki w związku z malowaniem się avonem, ale potem jest płacz że skóra brzydka, stara, zniszczona,że włosy wypadają, że rzęs już nie ma...

Gość popieram.....
szczerze? po przejściu na podkłady Isa Dory i róże YSL (przykładowo) NIGDY w życiu nie nałożę marek typu Avon ! swego czasu miałam kosmetyki Avon do kąpieli ale NIE do malowania czy perfum:( tak jak mówię, moja to opinia i każdy sobie wybiera kosmetyki na miarę swoich możliwości, ja zaoszczędzam na te droższe i wyglądam świeżo a nie jak pomalowane panny z wrażeniem maski na twarzy z różowymi tipsami i ciemną solarką bleee!