Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samomleko

Pierwszy raz nieudany.. doradzcie?

Polecane posty

Elo. Mam taki problem, a mianowicie podczas pierwszego stosunku nie sprawdziłem się nic z tego nie było, członek nie chciał stanąć, jakoś brak podniecenia. (dodam ja prawiczek a ona dziewica)(jeszcze przed stosunkiem ja wypiłem dwa kieliszki wódki i ona trzy). Partnerka była mokra, a u mnie nic. Dodam ze było to nie planowane a ja akurat z rana się masturbowałem. Gra wstępna była dość długa ok 2 godzin. Od teraz zero masturbacji a nie robiłem tego często ok raz na tydzień lub raz na dwa tygodnie. Poradźcie coś, bo nie chce jej zawieść drugi raz... Moja partnerka się tym nie przejęła za bardzo i mówiła ze nic się nie stało... Jeśli chodzi o stres to może troszeczkę ale tak to wszystko na luz brałem i nawet po takiej porażce tez się tym nie przejąłem no troszkę zdołowało, ale jestem zdania ze wszystkiego trzeba się nauczyć.. Czekam na jakieś porady i wskazówki żeby było ok.

może za często się trzepałeś i Twoja fujarka przyzwyczaiła się do innych bodźców, po za tym po alko też gorzej tryka no i do tego stres i przejęcie rolą, na drugi raz poproś pannę, żeby Cię trochę podkręciła ręcznie i wtedy do ataku, powodzenia:)

Gość wujek Władek
Masturbacja nie ma tu nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie, skoro się masturbujesz i masz erekcje to oznacza, że jestę s seksualnie sprawny, Przede wszysttkim alkohol, który obniża popęd seksualny. Po drugie stres przed pierwszym razem robi swoje. Proponuję drugi raz bez alkoholu, grę wstępną nie dwie godz, a 5 min. jezeli poczujesz erekcję przechodź do dzieła. Jak się sprawdzisz i nabierzesz pewnosci bedziesz mógł przedłużyc grę wstępną. Seks się dzieje w naszych mózgach. Nabierzesz pewnosci siebie i wszytsko pojdzie z górki.

oczywiście masturbacja nie ma nic z tym wspólnego ale najgorsze jest to że masz poczucie winy za masturbację i to jest groźne dla każdego który tym się dołuje.Wiedz o tym że nawet jak sobie zwalisz godzinę przed kochaniem się to i tak będzie ci stał jak drąg jak nie będziesz się tym dołował

Gość brzydki i juz
stary zjadla Cie trema i alko.Nastepnym razem bedzie ok:)

Dokladnie, alkohol moze pomoc, ale to zalezy ile kto moze, najlepiej zaczynac bez, i sie nie martw, nastepnym razem sie uda. Za duzo stresik byl ;) Nie martw sie tym ze cos sie nie uda, bo to nie jest problem ;)

Gość suzukigs550
dzięki wielkie za odpowiedzi. Jeszcze takie pytanko są rożne kremy np. KREM ERECTA - EXTEND pytam tylko z ciekawości czy ktoś to stosował i jeśli tak to jakie relacje z tego? ewentualnie na pierwszy stosunek zastosować? czy lepiej bez niczego ze by najpierw się nauczyć wszystkiego niż od razu sięgać po krem.?

Gość rotfll
nie używaj żadnych kremów nic w tym stylu

Gość suzukigs550
ok. powiedzcie mi jeszcze czy po grze wstępnej przejść od razu do stosunku czy zrobić minetkę? lub czy do gry wstępnej dodać minetkę a potem do dzieła.? albo zapytać partnerki o to czy chce minetkę?

Gość weź się lepiej
za książki .jak dorośniesz to nie będziesz miał z tym problemu. gówniarzom się seksu zachciewa

Gość suzukigs550
po to zakładałem temat żeby się tego dowiedzieć. A ty kolego niestety muszę cie zmartwić bo szkole zakończyłem 3 lata temu wiec nie oceniaj innych jak ich nie znasz... Nie każdy jest tak doświadczony jak ty...

Gość rotfll
Cóż jeśli odpowiednio nie rozgrzejesz partnerki to będziesz miał problemy z wejściem i sprawisz jej tylko ból postaraj się zadbać o odpowiednią atmosferę o komfort psychiczny o poczucie bezpieczeństwa intymność dalej powolutku do celu nie zabieraj się od razu za miejsca intymne całuj dotykaj masuj zmysłowo powoli zadbaj o to byście mieli czas dużo czasu nie spiesz się z niczym doprowadź partnerkę do szaleństwa zadbaj o to żeby już nie mogła wytrzymać ale jeszcze nie dotykaj "tych miejsc" zbliżaj się i oddalaj zorientuj się czy jest już wystarczająco mokra popracuj troszkę paluszkiem wpierw jednym delikatnie powoli potem drugim gdy już będziesz mógł swobodnie wprowadzić w nią dwa palce nie powinieneś mieć żadnych problemów z wprowadzeniem penisa

Gość suzukigs550
rotfll - dzięki wielkie za w skazówki. Postaram się zęby na się nam udało. Dzięki jeszcze raz i poz.

Gość wujek Władek
Co do gry wstępnej, tu nie ma reguł. Musisz wyczuć, czy partnerka jest już gotowa. Jeżeli Twój pierwszy raz był nieudany, nie masz co przedłużac gry wstępnej bo mozesz się spalić i podniecenie minie. Więc jezeli partnerka będzie tylko gotowa to działaj. Musisz wsłuchać się w ciało kobiety i sam nauczyć się panować nad swoimi zachowaniami seksualnymi. Trening czyni mistrza, no i dobry seks jest dla ludzi inteligentnych, którzy chcą obserwowac, wyciagać wnioski i się uczyć

Gość suzukigs550
wujek Władek - Dzięki Wielkie.. Dam znać jak nam poszło, ale nie wiem kiedy to będzie może za parę dni a może za kilka tygodni nie mam pojęcia kiedy...

Stres i alkohol. Przestan z lekami czy kremami takie rzeczy to jak juz wogole nie bedzie chcial stawać. Przyczyną jest inna wiec i takie specyfiki nie potrzebne skoro na ręcznym staje.

Zdecydowanie stres. To normalne przy pierwszy stosunku. Unikaj też alkoholu, ponieważ może wpłynąć na sprawność seksualną. Szczera rozmowa, zrozumienie i wsparcie, mam nadzieje, że dzięki temu Wam się uda. Spróbujcie też skrócić grę wstępną, może być krótsza, ale bardziej intensywna.

Gość EL NINKA
Szkoda rotfll, ze Ciebie nie spotkałam, masz dobre podejście, bo mój- do ..:(. Zawsze mam pecha:(

Gość Rotfll
El Ninka więc uświadom partnera delikatnie że to nie powinno wyglądać tak jak wygląda myślę że powinno mu co najmniej zależeć na "jakości" waszego życia erotycznego że tak to ujmę

Gość EL NINKA
Już mu mówiłam, nic nie dociera, jest mi tak z tym źle przez to jak to wygląda :(.

Gość EL NINKA
masz gg?

Gość Rotfll
podaj mail jeśli chcesz to możemy trochę porozmawiać

Gość EL NINKA
kaska28_82@o2.pl

Do nas mężczyzn tego typu uwagi nie zawsze od razu docierają, albo udajemy, że tego nie słyszymy. Musisz próbować do skutku, żeby Wasze życie erotyczne było satysfakcjonujące. Postaraj się z nim porozmawiać na spokojnie i powiedz co czujesz.

Gość suzukigs550
Witam. odświeżam temat. Mam pytanie ale tym razem takie.. A mianowicie moja dziewczyna twierdzi ze jest dziewica i tu moje pytanie dotyczące błony dziewiczej jeden paluszek wszedł bez problemu cały i ją nic nie bolało, potem dwa paluszki minimalny opór ale również wszedł cały i tez nie bolało. hmmm czyżby dziewczyna ukrywa ze już nie jest dziewica.? Oczywiście potem doszło do stosunku co prawda członek nie był w 100% twardy, ale wszedł i parę machów. Krwi żadnej nie było. Dodam ze to był nasz drugi raz już było lepiej niż ostatnio, ale jeszcze to nie jest to. (ale powoli się uczymy). Czekam na wasze sugestie..? proszę nie pisać żebym ja zapytał czy jest dziewica.

Stary... błonę dziewiczą z tego co wiem można rozerwać nawet podczas rozciągania się na WFie ;] to jest czysta fizjologia... Dla kobiet bycie dziewicą bardziej znaczy "nie uprawianie z nikim seksu" niż "posiadanie błony dziewiczej"... Dlatego myslę że powinieneś jej zaufać :) Poza tym krew nie zawsze jest tak widoczna - mój pierwszy raz był na strychu na materacu... ale ... krwi nie było - dopiero później dziewczyna mi powiedziała że cała bluzka ( w której była ) była cała z krwi ;-) Chillout man!

Gość suzukigs550
Czekam na wypowiedz innych.. ? Dzięki.