Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowalammmmmmmmmj

CZY TO NORMALNE ŻE............?

Polecane posty

powiem tak; mam piekny dom za domem piękny ogród moi sąsiedzi zachwycają sie nim tak jak i moja rodzina mówia ze gdyby mieli taki piękny ogród z pięknym oczkiem mnustwo drzew.. wszytko zaprojektowane bylo przez projektanta i zasadzone przez ogronika.. a ja chociaz mam to wszytko bylam tam ostatni raz hm nie pamietam ale chyba w czerwcu rok temu.. dzis z ciekawosci wyszlam na balkon bo mama sie zachwyca ze tak wszytko na zielono kwitnie.. a mnie to wogole nie cieszy ani nie ciekawi odkąd zostawil mnie chlopak po 5 latach dla innej moje zycie stracilo sens siedze tylko w pokoju na kompie zakladam konta i szukam chlopaka przez internet zeby sie zemscic na bylym .. w maju mam poprawke a jeszcze nie zaczelam się uczyc ani nic.. mysle czy isc do psychologa jak narazie cale dnie zajmuje sie obczajaniem tej jego nowej malolaty, siedze na nk, fotce,face i ogladam jej fotki ogladam konta jej rodzicow,brata .. i nie wiem czy mi juz totalnie odbilo ?yh

tez tak obczajalam...ciekawskie jestesmy i tyle,zemsta to chyba normalny,ale dziecinny odruch.Wykasuj go ze znajomych jesli masz...na gg i serwisach typu fb,nk itp.Pomoże;)

Gość aaaksamitkaaa
odbiło ci... ćwicz silną wolę i nie interesuj się byłym. Zajmij sie swoim życiem i udowodnij mu, że jestes super i poradzisz sobie bez niego. A wtedy pewnie bedzie chciał wrócić i będziesz miała okazję do najprzyjemniejszej zemsty - pogardzisz nim :)

Gość nomidaa
Mi by to nawet do głowy nie przyszło :O

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
"mnustwo"...

nie mam go nigdzie bo on nie ma takich kont pozakladanych ale ta jego nowa ma i ciagle ustawia pod fotkami jakies opisy (ona ma 17 lat) on 23 ja 22.. on do mnie wydzwania czasami chce sie spotkac mowi ze mnie kocha.. ale wiem ze robi to bo mu sie nudzi bo ona jest z innego miasta i zeby do jej domu dojechac potrzebuje 2h.. a mnie ma na miejscu i przy ogromnej nudzie przypomina sobie o mnie kiedys bylam glupia i jak kiwnol palcem to sie z nim spotykalam ale juz mi to minelo.. ile czasu potrzeba zeby sie wyleczyc z takiego stanu minelo juz 8 miesiecy a ja się czuje jak to by bylo tydzien temu eh