Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askawaskasa

kumpela sie obrazila ...

Polecane posty

Gość askawaskasa

Nie uwierzycie o co sie kumpela obrazila ;/ Ma praktycznie ten sam temat pracy licencjackiej. Chciala zebym przeslala jej moja bibliografie i prace (promotorka mi juz zatwierdzila wszystko) bo "chciala by zerknac" oczywiscie nic nie spisze ;/ Normalnie kopara mi opadla, a moze ja jestem dziwna. Takich rzeczy sie chyba nie "pożycza" ...

Gość rreww
dobrze zrobilas

Gość no chyba ja pogielo
sorry ale jakbym dostala czyjas wzorcowa prace, na dodatek na moj temat - to chocbym sie staral cos bym zerżnęła :) albo przynajmniej uzylabym pozycji z bibliografii :P

Gość nmbk.jb
tez bym nie dala :d

Gość kkkiiikkkaaa
Wiesz o jakie rzeczy się ludzie potrafią obrażać? Ja jestem z wykształcenia anglistką i raz pewna dosyć dobra kolezanka poprosiła mnie o tłumaczenie, jak to określiła "paru zdań", bo niby było jej to pilnie potrzebne. Zgodziłam się, bo lubiłam tą dziewczynę, ale jak zobaczyłam maila, to szczękę musiałam zbierać z podłogi. Trzy strony specjalistycznego tekstu z dziedziny chemii, o której nie mam zielonego pojęcia, w dodatku żywcem zerżnięte z wikipedii. Jak się okazało, koleżanka miała przygotowac referat na dany temat, a że jej się nie chciało, to wzięła angielską wikipedię i poprosiła mnie o tłumaczenie (że niby wtedy wykładowca nie zorientuje się, że to plagiat). Oczywiście nie zgodziłam się, bo raz, że za tłumaczenie paru stron biorę pieniądze, a dwa, że w życiu nie przyjęłabym zlecenia tłumaczenia z chemii:) Koleżanka obrażona jest do dziś i w dodatku próbowała obgadać mnie przed wspólnymi znajomymi:D Że przeze nie nie zaliczyła przedmiotu:P Ludzie bywają dziwni, takich trzeba olać sikiem prostym:)