Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozofiagore

szukam Kajiry bdsm kraków

Polecane posty

Gość filozofiagore

szukam kobiety którą mógłbym się zaopiekować, która zostałaby moją przyjaciółką która lubi i dominacje i uległość, która będzie moją ukochaną niewolnicą, jedyną, wymarzoną

Gość smutno i samotnie
hm, nie zaczynasz od zbyt duze "gorki"? Nie lepiej po prostu ulegla znalezc? Kaira to juz wyzszy stopien trudnosci...

Gość filozofiagore
masz rację, na poczatek uległej a później bym ją uczył gdyby tylko zechciała

Gość smutno i samotnie
zgubilam "j" tam wyzej :) a nie lepiej szukac na stronach tematycznych?

Gość filozofiagore
a są tutaj takie?:) wydaje mi się ze na stronach tematycznych znajde samych profesjonalistów:)

Gość smutno i samotnie
bez przesady... bdsm.org.pl

Gość smutno i samotnie
szkolabdsm ..? Ale to wrzuc na google, bo dokladnego adresu nie pamietam

Gość smutno i samotnie
www.szkolabdsm.iq24.pl\

Gość filozofiagore
skąd jesteś?

Gość smutno i samotnie
daleko mamy do siebie

Gość filozofiagore
domysliłem się:(

Gość smutno i samotnie
jestes dominujacy, czy nie? Nie marmol, tylko bierz d... w troki i szukaj swej wybranki ;) powodzenia.

Gość filozofiagore
jestem switchem, dostosowuje się

Gość smutno i samotnie
eeeeee....albo dominujacy, albo ulegly. Nie ma stanow posrednich. Ja przynajmniej takich nie uznaje.

Gość filozofiagore
u mnie jest , zależy od sytuacji, nastroju,

Gość mkjhkjh
"eeeeee....albo dominujacy, albo ulegly. Nie ma stanow posrednich." Nie znasz życia. Prędzej znajdziesz taką co lubi zmiany niż tylko uległą. Takich jest zdecydowana większość. Chcesz być prawdziwym dominującym to musisz zaznać tego bólu i pokazać, że jesteś twardy i byle uderzenie cię nie zniechęci. Co to za dominujący co trzęsie portkami na myśl o znalezieniu się po drugiej stronie? Nie dominujący tylko mięczak. Bawiąc się w takie klimaty musisz być gotowy czasem na odwrócenie ról i tyle. No albo oczywiście wynająć sobie takie usługi za pieniądze, wtedy będzie tylko tak jak chcesz.

Gość smutno i samotnie
nie znam zycia? Jestem ulegla i nie mam 20 lat...

Gość filozofiagore
zgadzam się całkowicie, zmiany są konieczne

Gość smutno i samotnie
a ta "ktora lubi zmiany" nie jest ulegla (a juz tym bardziej Kajira), tylko kobieta lubiaca urozmaicenia w seksie. Nic ponadto.

Gość smutno i samotnie
wg mnie myla Wam sie pozycje zawodowe i spoleczne z upodobaniami seksualnymi. Ulegla w zyciu codziennym to bardzo czesto tzw.twarda babka. Ale to nie znaczy, ze lubi raz dostawac batem, a raz od niego obrywac. Preferencje sa stale. Inaczej mowimy o modzie na bdsm, nie o faktycznej fascynacji ulegloscia.

Gość smutno i samotnie
mialo byc: raz dostawac batem, a raz nim uderzac

Gość filozofiagore
nawet w tej filozofii często się zdarzało że Master był traktowany przez swoją Kajirę jak niewolnik ,

Gość do smutno i samotnie
Z facetami jest tak samo. Często ci ulegli mają wysoką pozycję i dlatego w seksie lubią oddać kontrolę, bo władzę mają w życiu to w łóżku potrzebują czego innego i odwrotnie. Ale nie o tym. Jednak większość ludzi nie lubi cały czas tego samego. Może sprawdzać się i w roli dominującej i w roli uległej. A preferencje? Np. ktoś preferuje pozycję od tyłu, ale to nie znaczy, że nie może mieć ochoty na coś innego. Dlatego postawa faceta który mówi, że jest tylko dominujący i nie idzie na ustępstwa jest niebezpieczna. Nawet uległa ma od czasu do czasu chęć na dominowanie, od niego tego nie dostanie i dlatego facet z góry odpada.

Gość nmhjh
"mnie myla Wam sie pozycje zawodowe i spoleczne z upodobaniami seksualnymi. Ulegla w zyciu codziennym to bardzo czesto tzw.twarda babka" A właśnie, że Kajira to też codzienność. Taka kobieta musi zaakceptować, że jest gorsza od faceta i ma być mu posłuszna również poza łóżkiem. Na bycie twardą babką nie ma tu miejsca i nie wygłupiaj się. "W filozofii Gor (fG) kobieta jest całkowicie zdominowana przez władczego mężczyznę. Właśnie na tym polega związek pomiędzy filozofią Gor a BDSM. Zgodnie z fG kobiety są naturalnie uległymi stworzeniami. Do ich określania służy (kultowe w pewnych kręgach) słowo: kajira. Uległość kobiet ma w f.G. charakter ekstremalny gdyż obejmuje wszystkie aspekty życia kobiety. Dla przykładu: kajira może być rozbierana publicznie, bita a w ekstremalnych przypadkach uśmiercana przez swego partnera. "

Gość smutno i samotnie
jak dla mnie Kajira to juz za duzo, dlatego wlasnie, ze sama jestem silna i niezalezna. Potrzebuje silniejszego ode mnie mezczyzny, bo tylko taki daje mi poczucie bezpieczenstwa. Ale to nie znaczy, ze On decyduje o moim zyciu... Robimy to wspolnie. W filozofii Goor mezczyzna moze nie tylko sprzedac, ale i zabic swa wlasnosc, nie myle sie? Nie wyobrazam sobie "zamieniac sie rolami" ze swym partnerem. Dzis On mnie skuje w kajdanki, a jutro ja go zdziele po tylku??? To co z Niego za dominujacy?? Nieeeee, to nie dla mnie. Owszem, w lozku On rzadzi, ale pozwala mi byc w pracy szefowa, bo tak bylo zawsze. Znam sie na swej pracy, wiec wiem co robic. I przed rodzicami nie bedzie mnie na smyczy prowadzil. Ale gdy zostajemy sami role sa ustalone. Nawet, gdy Pan suce podaje herbate do lozka, to pozostaje Panem. Bo ma to w charakterze.

Gość nmhjh
"nawet w tej filozofii często się zdarzało że Master był traktowany przez swoją Kajirę jak niewolnik" Oczywiście, bo często sam sobie tego życzył.

Gość smutno i samotnie
o, wlasnie. Ktos powyzej zna sie lepiej na FG...

Gość filozofiagore
widzę że nikt z Was nie czytał książki tylko opieracie się na jakiś szczątkowych treściach z internetu:( zalecam lekturę

Gość nmhjh
"Dzis On mnie skuje w kajdanki, a jutro ja go zdziele po tylku??? To co z Niego za dominujacy?? Nieeeee, to nie dla mnie." To dlatego, że nie ma między wami silnej więzi i w takim wypadku rzeczywiście mogłoby się zmienić postrzeganie. Często też kiedy kobieta jest lepsza od faceta na polu zawodowym on sam boi się oddać panowanie w łóżku, gdyż tylko tam czuje się pewnie. Dlatego właśnie częściej z oddaniem władzy nie mają problemu mężczyźni o wysokiej pozycji.

Gość smutno i samotnie
...ale ja nie chce panowac