Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajedna12

domowe sposoby na rozsjanienie wlosow?

Polecane posty

Gość z jakiego na jaki?
ja wyszłam z ciemnych do jasniutkiego blondu takiego jak doda :) juz drugi raz

Gość z jakiego na jaki?
w 3 miesiace wprawdzie ale wlosy sa ok nie ucierpialy :)

Gość z jakiego na jaki?
ile kasy chcesz na to przeznaczyc? i w jakim czasie :)

ja mam taki dosyc jasny blond no ale wlasnie chce taki o jakim ty mowisz...cos w stylu dody taki popielaty/platyna?? znacie moze jakies farby?? tylko nir polskie bo za granica mieszkam

Gość z jakiego na jaki?
polskie loreale maja tez odpowiedniki za granica te same tylko inny jezyk na opakowaniu mi ladnie wyszedł LOREAL Feria Prefference 102

Gość z jakiego na jaki?
aaaa to pewnie, ze w jeden myslalam ze kilka razy tak jak ja itd :) zaraz Ci pokaze okladke

dzieki:) wlasnie tak sie zastanawialam nad lorealem bo dosyc fajne maja a ja mam ciemne oczy, czarne koncowki na wlosach noi wlosy blond tylko chce popielaty!! albo platynke

Gość z jakiego na jaki?
sluchaj tojest doslownie ta sama seria :) takze ten moj odcien powinnas znalezc :)

Gość z jakiego na jaki?
ten powinien ladnie wyjsc tylko moze sie do zoltego splukiwac a ten moj sie do zoltego nie splukuje :) wiem bo juz kiedys nimi robilam tylko w ciazy zrobilam sobie ciemne zeby nie rozjasniac :) teraz wrocilam do blondu :)

Gość z jakiego na jaki?
zajrze tu daj znac :)

dziewczyny, a czy niszczy ta farba włosy? ja mam ciemne farbowane,i trochę zniszczone i dlatego pytam

Gość ogarnijcie sie
też byłam platynowa, a nauralny mam taki "polski" kolor czyli mysi a za kilka tygodni ide obcinać włosy do linii brody, a mialam za ramiona ;) włosy rozjasniałam 2 lata. rozjaśniony włos jest MARTWY, suchy, zniszczony, NIE DA SIE go odżywić. ale jak wolicie. ja odchoduje naturalne włosy. jak teraz patrze na rozjasniane włosy u dziewczyn to się brzydzę, są zwyczajnie brzydkie. a swój kolor szybko polubiłam - jak włosy zaczeły sie ciagnac jak guma i wyglądac jak pióra - tak ze moglam je jedynie zwiazywac w kok by jakos wyglądac :)