Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukrowy112

Co robic zeby bardziej podobac dzię kobietom?

Polecane posty

Gość cukrowy112

Pewnie było juz sporo tematów w stypu co podoba sie kobietom w mężczyznach itp. Ale na co szczególnie zwracacie uwagę w zachowaniu? Ewentualnie jak chciałybyście zeby faceci sie zachowywali. Kiedy was bardziej pociągaja .

Gość cukrowy112
i jeszcze sorki od razu za iterówke w temacie zeby nie było ;]

Gość hello to ja pedze do ciebie
- dzentelman w takim typowych sprawach jak otwierania drzwi przepuszczanie w drzwiach - wyluzowany z poczuciem humoru , bez wybujalego ego - fajnie ,modnie ubrany - pewny siebie ale nie zarozumialy - wrazliwy i emaptyczny - z własnym zdaniem, inicjatywa i kreatywnoscia taki czuły drań :)

Gość ghrrty
sam powinienes wiedziec

daj fotke powiem nad czym popracowac i co zmienic :]

mila jak zawsze masz faceta ? :)

Gość fegan mox
ma gumowego przyjaciela:D

Gość cukrowy112
Hymm z pustej miski nikt sie nie naje, racja chociaz to pewnie doceniaja juz starsze dziewczyny bo te młode nie martwia sie o utrzymanie. Tak btw to niektorzy twierdza ze kobiety leca na grube portfele. Ja sadze że im sie podoba że facet potrafi na siebie zarobić wziąć życie w garść i tak nim zagospodarowac zeby jego rodzinie nie zabrakło chleba.

'Ja sadze że im sie podoba że facet potrafi na siebie zarobić wziąć życie w garść i tak nim zagospodarowac zeby jego rodzinie nie zabrakło chleba.' tak, popieram

Gość własnie 21 wiek
tez jestem za

Gość cukrowy112
ale chyba pełna kultura tez nie jest wskazana moze troche z chama i dziecka?

"Hymm z pustej miski nikt sie nie naje, racja chociaz to pewnie doceniaja juz starsze dziewczyny bo te młode nie martwia sie o utrzymanie. Tak btw to niektorzy twierdza ze kobiety leca na grube portfele. Ja sadze że im sie podoba że facet potrafi na siebie zarobić wziąć życie w garść i tak nim zagospodarowac zeby jego rodzinie nie zabrakło chleba." Racja. Z czasem życie weryfikuje ideały. Zaradność jest ważna... ale nigdy nie zrozumiem kobiet chcących zrezygnować z siebie na poczet bycia utrzymanką faceta :O

Gość gsrg
helo to ja fajnie napisala to taka uniwersalna rada, jak byc fajnym facetem dodaj cechy charakerystyczne od siebie i juz masz osobowosc