Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onn_w _opałach

problem z matką

Polecane posty

Gość onn_w _opałach

Witam wszystkich pozwólcie że napisze do was o mojej sytuacji i o co się zapytam Za niedługo będę ojcem. To jest ta dobra nowina :) gorzej jest z kim będę miał to dziecko. :/ Było tak że panna latała za mną jakieś pół roku wiedziała że nic z tego nie będzie w końcu miałem daleki wyjazd na wesele to ona czy ją podwiozę do dziadków bo to blisko ja że spoko itp to ona zaproponowała nocleg żebym wypoczęty pojechał na wesele do brata no to spoko ale haczyk że musimy grać parę bo babcia wiekowa itp to też się zgodziłem. I oczywiście skończyło się w jednym łóżku stało się wiadomo co. Po powrocie sobie pomyślałem sobie że dziewczyna stara się i że zaszło to co zaszło to warto się zaangażować. Pech chciał że straciłem robotę odrazy po przyjeździe I tak po 2 tygodniach bycia razem zaszło trochę za daleko co chodzi o sex zaproponowałem tabletki 48h podobno są 72 :/ a że to była niedziela to powiedziała ze tego nie ogranie po 4 tygonidniach oświadcz mi że jest w ciąży ja bez roboty studia na głownie to mówię luz super jakoś to ogarniemy laska zaczęła mi płakać ze sobie życie zmarnowała że nie śpi po nocach że się zadręcza wspieram ją jak mogę przez 5 tygodni po czym zaproponowałem jej zabieg legalny z jednych państw unii eu. To się obraziła. od Pażdziernika nie mam z nią normalnego kontaktu i nastawia naszych znajomych przeciwko mnie :/ Teraz chce mnie podać do sądu o nakłanianie do aborcji :/stwierdziła że nie mam prawa wybrać imienia dziecka ani nazwiska uznała też że zastanowi się o przyznanie mi praw nad dzieckiem :/ Zależy mi teraz tylko na dziecku czy jest jakaś możliwość starania się o prawa i o nadanie mojego nazwiska, a jak ona wyjdzie z kraju z moim synem ;/ wiem że źle zrobiłem ale to co ona robi to chyba przesada jak uważacie ?? a i ona jeszcze wie że jak będę miał wyrok z prawa karnego nie będe mógł wykonywać zawodu po studiach. znajomi na początku myśleli że dałem ciała lecz po jej zachowaniu przekonują się co do niej :/ a w tym wszystkim mieszka sama z matką ojciec w więzieniu i matka podgrzewa tą całą atmosferę że nie będę mógł widywać dziecka w jej mieszkaniu a wiadomo że tam będzie mieszkać też mój syn jej pierwsze słowa to alimenty i że ona powinna dużo wcześniej odejść od swojego chłopa :/ kur****a ludzie nie interesuje mnie kasa ani to co ona powinna zrobić z sowim mężem zależy mi na synu a to wiąże się z tym że będzie musiał jeść pić umyć się a to kosztuje wszystko :) ja o tym wiem i to bardzo dobrze a pieniądze rzecz nabyta a wiem coś o tym bo bardzo dobrze zarabiałem w młodym wieku a teraz prowadzę własną działalność i alimenty nie ma problemu ale chce mieć jakieś prawa do małego i chce się też spełnić jako ojciec !! doradzicie co mam teraz zrobić żebym nie wyszedł na tym bez syna i z wyrokiem

Gość Ja mam 3-letnia corke...
Moze po prostu specjalnie za Toba latala, zeby Cie "wycyckac" potem do dna :( A Ty w sumie masz to na wlasne zyczenie-panna rozlozyla nogi, to skorzystales choc nie miala u Ciebie szans, jak napisales. A skad wiesz, ze to w ogole Twoje dziecko? Ona ma meza, bo nie zrozumialam?

Gość onn_w _opałach
ona nie ma męża sam wątek z mężem to jej matka wyszła za kolesia co pił po kilku latach się rozwiodła i cała szczęśliwa i teraz broni córkę przede mną że ja zły jestem, ale czy to źle że myślę o przyszłości w końcu jestem facetem i trzeba zarobić na rodzinę nie wytrzymał bym patrząc jak moje dziecko głoduje a moja kobieta kupuje ciuchy dla siebie w ciucholandach a dziecko nie oznacza że muszę rzucać wszelkie plany dziecko u mnie podziałało jak wielki zastrzyk motywacji i naprawdę daje rade mam już mieszkanie bo skoro będę miał syna to już nie wypada mieszać z rodzicami firma idzie dobrze tylko ona :/

Gość Nie przesadzaj, zlociutki
A jak niby ona udowodni Ci, ze namawiales ja do aborcji? ma swiadkow? I czy jestes pewien, ze dzieciak jest Twoj?

Gość olivia duhnam
najpierw piszesz, ze nie masz roboty a za chwile, ze prowadzisz dzialalnosc.

Gość Szkaradka wredotka
no wlasnie... najpierw piszesz, ze nie masz pracy, potem, ze studiujesz i przez nia nie bedziesz mial szans na prace wlasnie po studiach, a na koniec dowiadujemy sie, ze masz wlasna dzialalnosc... To prowo, gimgowno w domu sie nudzi, pisze bzdury.

Gość onn_w _opałach
jadąc na wesele miałem prace zaraz po powrocie szef dał mi wypowiedzenie oczywiście powiedziałem o tym dziewczynie a zarabiałem od 3,5 do 4,5 tys w wieku 22-24 lat a później jak mnie zwolnili to byłem bez pracy ponieważ trzeba było się zarejestrować jako bez roboty aby starać się o dotację dotację otrzymałem trochę oszczędności i firma jakoś się kręci

Gość onn_w _opałach
studiuje zaocznie ludzie tak działa dziś kreatywna młodzież ;P studnia trzeba pogodzić z pracą ;) jest ciężko ale się da

Gość Szkaradka wredotka
Piszesz bardzo chaotycznie-skladu i ladu Twoja wypowiedz nie ma, wiec sie nie dziw komentarzom :)

Gość Szkaradka wredotka
A co studiujesz?

Gość onn_w _opałach
nie dziwie się;) zbyt dużo wątków emocji jest i ciągle się mi coś przypomina i ciężko to wszystko tak ładnie i klarownie przedstawić

Gość onn_w _opałach
wychowanie fizyczne i co gorsza robię to z pasji uwielbiam pracować z dzieciakami jestem instruktorem snowboardu oraz siatkówki i jak dostane wyrok przez nią to mogę się z tym wszystkim pożegnać a i też po to otworzyłem własną działalność każdy się domyśla ile nauczyciele zarabiają a utrzymać rodzinę i być nauczycielem w-f to trochę mało mając jeszcze jakąś kasę z firmy już można jakość żyć

Gość Szkaradka wredotka
moja rada-poradz sie prawnika, zamiast szukac odpowiedzi na forum :) Kafe nie jest wiarygodne :)

Gość onn_w _opałach
mam znajomych po prawie i już ten temat przegadamy ale jak to jest że ku***a panna biega za mną sama mi się do tego przyznała a teraz nie chce nawet nic nie chce i jeszcze takie szopki :/ tego nie czaje i nie rozumiem

Gość Szkaradka wredotka
Teraz nie czas, zeby sie zastanawiac nad tym, dlaczego ona robi to i tamto, tylko musisz dzialac. przeciez zalezy Ci na dziecku, nie na niej... Jak juz bardzo chcesz znac moja opinie, to wydaje mi sie, ze specjalnie zaciagnela Cie do lozka, zeby wydoic Cie z kasy...

Gość onn_w _opałach
to mówią wszyscy moi znajomi ale ja nadal w to nie wierze albo nie chce wierzyć :/ wiem że ja też źle zrobiłem z tą aborcją i to bez dwóch zdań wcześniej porozmawiałem z mamą jaki ma pogląd na ten temat moja mama powiedziała że jest za, moja dziewczyna w tedy płacze mi że sobie życie zmarnowała to ona była impulsem ze jej to zaproponowałem bo wspierałem ją jak mogłem ale pękłem w końcu i to był mój błąd a gdzie było wsparcie jej dla mnie :/ chyba też powinna być jakoś mi pomocna mimo wszystko ?

jakos smierdzi mi to prowokacja no ale jesli nia nie jest to jak ludzie z takim slownikiem zdaja matury i dostaja sie na studia? panna takie szopki robi..... nie czaje tego.... no ja wlasnie tego nie czaje heheh jak to mozliwe poczytajcie wypowiedzi autora.... czy to jest poziom studenta ?????

Gość dgdgdgdgdggdgdg
A ja powiem tak. Rzadko bronie dziewczyn , ktore zaliczyly wpadke , chociaz sama jestem kobieta. Ale w tym przypadku mam nadzieje ,ze uda sie jej wydoic Cie co do ostatniego grosza. Jestes bucem jakich malo. Skoro wiedziales ,ze Ci sie dziewczyna nie podoba, to po jaka cholere idziesz z nia do lozka, w ogole po jaka cholere utrzymywales z nia kontakt? I jeszcze te idiotyczne gierki , niby dla babaci, ze jestescie para ,a pozniej jakos tak wyszlo . Jak spedzic z nia noc to bylo dobrze, a na mamusie juz sie nie nadaje? Na kij dzieciakowi ojciec , ktory chcial je wyskrobac. W dupie z takim ojcem. A kiedy pojawilo sie zagrozenie, ze chce Cie za to podac do sadu , to jezu jestem biednym zuczkiem , ktory tak nie mysli i o jezu strace prace. Przynajmniej nastepnym razem ze trzy razy sie zastanowisz , za nim cos takiego zrobisz. Ta ka naprawde to nie ta dziewczyna Cie wykorzystala, tylko Ty ja .

Gość Szkaradka wredotka
Zaproponowales jej tylo jedno z wyjsc z sytuacji-nie dziwie sie, ze miales dosc sluchania jej narzekania-ze zmarnowala sobie zycie... Nie wiem, czy zmarnowala, spanikowala i tyle-przeciez to ona latala za Toba, chciala, zebys jej ulegl w koncu.... tylko zapomniala, ze seks wiaze sie tez z niechciana ciaza czasami.... Ty byles glupi, bo skorzystales z okazji-czasu nikt nie cofnie jednak i dobrze, ze stanales na wysokosci zadania i chcesz byc ojcem dla tego dziecka... A ona?-nie wiem, co chciala osiagnac, chciala Cie miec, dla Ci sama a potem nieoczekiwana ciaza ja przerosla.... skad wiesz, co naopowiadala swojej matce, skoro ta teraz nastawia ja przeciwko Tobie? Z tego, co pisales zostalbys z nia... Ile ona ma lat, bo na moje strasznie niedojrzala jakas...

Gość onn_w _opałach
wiesz jak masz problem ze składnią stylem oraz formą moich wypowiedzi to nie czytaj tego. Tak po porostu nie mam czasu siedzieć i myśleć jak to będzie brzmiało, pisze to co mi do głowy przyjdzie a z j.p. nigdy nie byłem dobry, taki mój los maturę zadawałem z matmy bo chciałem a nie że był przymus jak teraz. Pozdrawiam

Gość Szkaradka wredotka
Nie wiem, jak to z Wami bylo naprawde. faktem jest, ze skorzystales z okazji do dymanka... po co Ci to bylo? Jesli naprawde zalezy Ci na tym dziecku, to walcz o prawa do niego... A jesli to tylko gra pozorow, bo boisz sie, ze ona Ci przyszlosc zmarnuje i wycycka Cie z kasy, to odpusc sobie i tyle.... Masz biznes, masz zczego zyc.

Gość dgdgdgdgdggdgdg
Do Szkaradka wredotka; A skad wiadomo,ze to dziewczyna biegala za autorem, bo on tak mowi. A moze to on angle spanikowal i odwraca kota ogonem . A jesli nawet tak bylo, to co to za facet, ktory wykorzystuje taka sytuacje. Normalny facet to mowi, sorry ale nic z tego nie bedzie i najlepiej sie nie spotykajmy a juz an pewno nie idzie z dziewczyna do lozka. Nawet jesli ona za nim biegala, to ona ja zwyczajnie wykorzystal. Ale szczerze mowiac, dobrze ktos pisze wyzej ,ze to prowokacja. Bo nie ma takich glupich ludzi.

Gość onn_w _opałach
dgdgdgdgdggdgdg co to twojej wypowiedzi: 1. fakt ja ją wykorzystałem to ona zaproponowała noc u jej babci i to ona wymyśliła grę że mamy udawać parę a nie ja i to ona zaczęła się do mnie dobierać 2 fakt po przyjeździe to ja postanowiłem ze nie odpuszczam tego związku i się starałem przecież nie zrobiliśmy dziecka na wyjedźcie tylko później 3 fakt jak się okazało że jest w ciąży to ją wspierałem jak tylko mogłem 4 fakt jestem tylko człowiekiem nie było okresu od 20 roku życia żebym nie pracował mam to co mam to zawdzięczam tylko mojej pracy w tedy jak mi powiedziała o cięży to ją wspierałem ale po jej gadaniu ze sobie nie poradzi ze życie sobie zmarnowała to zaproponowałem aborcję :/ i tu popełniłem błąd co wiem :/ ale to już nie cofnie

Gość Szkaradka wredotka
Rozne dziwa na swiecie sie dzieja... Wiem-nigdy nie dowiemy sie jak to z autorem bylo naprawde... Jak bylo tak, jak pisze, to ewidentnie ja wykorzystal. Chociaz tez pod prowo mi to zajezdza...

Gość Szkaradka wredotka
Dobra, ale nie rozumiem jednego-po co zgodziles sie na ten wyjazd i nocke u babci, udawanie pary, w finale seks, skoro niby nie miala u Ciebie szans? I co sie stalo takiego po tej jednej nocce, ze zmieniles nagle zdanie i starales sie o nia? Tak-zlym posunieciem byla Twoja propozycja aborcji (choc znam facetow i wiem, ze nie lubia gderania i wybieraja najprostsze wyjscie z sytuacji)-trzeba bylo ja wspierac, udowodnic, ze bedzie dobrze i ze dacie rade.

Gość onn_w _opałach
naprawdę myślę ze aborcja błąd ale żebym ja ją wykorzystał :/ to na pewno nie :/ ku***a ludzie bo kiedy a skad wiem że ona latała za mną bo mi o tym powiedziała!!! a wcześniej jeszcze rozmawiałem z kumplem na temat że ta panna coś ode mnie chce!! przed wyjazdem

czy chcesz mi powiedziec ze matura z jezyka polskiego nie jest obowiazkowa???? jakos nigdy tak nie bylo pierwsze slysze a troche na tym swiecie zyje

Gość onn_w _opałach
co się stało przecież przespaliśmy się, nie zostawię dziewczyny po takim przeżyciu bo to w tedy według mnie to y było wykorzystanie jej. Czemu na to się zgodziłem ponieważ po całym dniu spędzonym razem oczarowała mnie mówiła o sobie w superlatywach, to co ona nie robi i nie planuje jaka ona dobra nie jest. To sobie pomyślałem ze w końcu to jest to "ogarnięta" ładna dziewczyna i chce mnie i to bardzo to. To czemu nie spróbować

Gość onn_w _opałach
"azezam czy chcesz mi powiedziec ze matura z jezyka polskiego nie jest obowiazkowa????" a czy ja chce tobie coś takiego powiedzieć ??? Skąd wiozłeś to pytanie?? w ogóle to nie mam czasu ani ochoty się z tobą polemizować w takich tematach. Nie taki był mój cel pisania na tym forum.

Gość Szkaradka wredotka
Ok-sprobowac-ale po co od razu do lozka isc? Trzeba bylo spedzic z nia wiecej czasu, pospotykac sie jakis czas a nie tak rach ciach i seks... Zreszta glupie tlumaczenie, ze pokazala Ci sie w samych superlatywach-gadac mozna wiele, czas dopiero weryfikuje, czy to jest prawda czy nie...