Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cwaniara nie-stad

NAJBARDZIEJ OPLACALNY ZAWOD!

Polecane posty

Gość Cwaniara nie-stad

co sobote jezdze z mojej miesciny, do miasta wojewodzkiego na torebki. Ktos tak ma? Wymienmy sie doswiadczeniami

Gość kieszonkowcy
gora! ;)

Gość euratus
ja zabieram dzieciom torebki z pierwszym sniadaniem, gdy maszeruja do szkoly. Terroryzuje, a potem wpierdalam pokryjomu w samochodzie, wypatrujac kolejnych ofiar...

Gość Cwaniara nie-stad
spoko spoko. Kasa dobra, jak sie jest sprytnym, to nikt nie kapuje. Mnie jeszcze nikt nie nakryl nigdy, jestem ostrozna. Rodzice sie nie domyslaja, w szkole jestem uwazana za cardzo dobrze ulozona. Wole to niz sponsoring :/

Gość gsrg
hehe vlen ja tez:)

Gość Cwaniara nie-stad
nie mam jakiejs specjalnej potrzeby ale moi rodzice sa staroswieccy. Mama mysli ze za 50zl kosmetyki wystarczaja na pol roku. A ja lubie miec dobre kosmetyki, jesc w knajpach i wiezc zycie towarzyskie

Gość ojej jak ladnie
teraz torebki pozniej zaczniecie sobie buty krasc i podrabiane paski od gucciego ;D z rynku

Gość Cwaniara nie-stad
matko, co za ulomni ludzie tu siedza. ''torebki''- chodzi tu o zawartosc a nie o torebke :/

Gość ojej jak ladnie
policyjna prowokacja hahaha kolezanka opowiadala mi o takich ze policjantki sie nudza i wypisuja!! zeby sobie poprawic skuteczniosc!

Gość Cwaniara nie-stad
policyjna prowokacja chyba polegalaby na spotkaniu kretynko :/ jakie skarby udalo wam sie wyhaczyc? Ja np: iPhona, zloty pierscionek i 2500zl w portwelu

Gość lludka
Teraz chyba jest spore zapotrzebowanie na stylistki, wizażystki... Sama zreszta zapisałam sie do Studium Dziewulskich na taki kierunek, bo z takimi kierunkami wiąże swoją przyszłość.

Gość mogeprosicopomoc?
Shinybox, to stronka, na której możesz zdobyć kosmetyki zupełnie za darmo, które są dostosowane do Twoich indywidualnych potrzeb. Wystarczy, że zarejestrujesz się z mojego linku polecającego i zbierzesz parę osób, które zrobią to samo. Nie ma tu żadnej ściemy, więc liczę na Twoją pomoc, a przy okazji sama możesz zdobyć pudełeczko z kosmetykami. Nic nie tracisz, więc spróbuj chociaż. Pozdrawiam! ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d (bez spacji w http)

Gość kajjja23
Ja tez sie zgadzam ze jesli chodzi o kobiety to wizaż, stylizacja, charakteryzacja, fryzjerstwo. Na takie kierunki ja postawiłabym jesli miałabym teraz wybierac.

Gość kornelia334
Wystarczy tak naprawde wybrać szkołe odpowiednią z naszymi i zainteresowaniami i tym jakie mamy spojrzenie na to co chcemy robic w przyszłości. Dlatego miedzy innymi ja wybrałam Studium Dziewulskich ze względu na moje zainteresowanie wizażem.

Gość mallka_ewa
Tak własnie jest jak opisujecie. I nie bez powodu widze teraz w Studium Dziewulskich coraz więcej młodych dziewczyn które przychodza na charakteryzację i wizaż. Ida tam gdzie mozna sie czegoś nauczyć i przy okazji oczywiście jeszcze znalezc dobrą prace po skończonej szkole.

Gość gość
Tak własnie jest jak opisujecie. I nie bez powodu widze teraz w Studium Dziewulskich coraz więcej młodych dziewczyn które przychodza na charakteryzację i wizaż. Ida tam gdzie mozna sie czegoś nauczyć i przy okazji oczywiście jeszcze znalezc dobrą prace po skończonej szkole.

Gość gość
Ludzie których okradasz mogą mieć potem wielkie problemy przez to. Niektórzy mają bardzo niewiele a ty im jeszcze zabierasz , inni mają dużo ale mogą mieć taką sytuację w domu jak np. moja koleżanka , kiedy okradziono jej mame to jej mąż urządził jej awanturę że dała się okraść w dzień i niestety z racji tego że jest awanturnikiem i katem domowym , pobił ją i to na oczach mojej koleżanki. Ludzie mogą też mieć problemy z sercem itd. , ty dajesz im dużą dawkę stresu , nerwów. Zastanów się co robisz , bo jeśli już chcesz iść na łatwiznę , to załatw sobie tego sponsora i krzywdz siebie , ale nie wyrządzaj krzywdy innym. To twoja decyzja , oni nie będą przez ciebie cierpieć , nie masz prawa tak postępować , i zrozumiesz kiedy ty albo ktoś z twoich bliskich znajdziecie się w takiej sytuacji.

Gość gość
Moje kolezanki wybrały się do tej szkoły. Mysle ze dla dziewczyny jest to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ teraz zawód wizażystki i stylistki jest bardzo popularny.

Gość gość
W sumie własnie to jest taki odpowiedni kierunek i doskonała szkoła, poniewaz sam prestiż szkoły na pewno ma bardzo duże znaczenie jesli chodzi o nasza przyszłość.

Gość gość
Chyba to dobra opcja z ta szkołą. Nawet tak z czystej ciekawości zajrzałam na ich profil na FB i maja rewelacyjne zdjęcia z tego co tam robią, przykłady charakteryzacji, makijażu. Widać ze bardzo dużo dzieje się w tej szkole.

Gość gość
To jest prawda. Wiele jest szkoł ale tez są różne opinie na ich temat. Niektóre z nich sa malo znane, i rzeczywiscie jest tak ze czasami dyplom się prawie wcale nie liczy. A ta szkoła- Studium Dziewulskich na pewno ma i renomę i daje dużą wiedze praktyczną.

Gość gość
Moje koleżanki, które już pokończyły tą szkołe i żadna z tego co pamietam nie opowiadała takich historii. Nie wim czy w to wierzyć i z czym to wiązac. Kazdy wiadomo ma inne odczucia co do szkoły, ale nie da sie ukryć że jest to nadal jedna z najpopularniejszych szkół wizażu i charakteryzacji. Prace się po niej dostaje bez problemu. No nie wiem...

Gość gość
To prawda. W Studium Dziewulskich na charakteryzacji ucza niebywałych rzeczy. I tu naprawde mozna sie wykazac.

Gość gość
Ja będe teraz na 2gim roku Charakteryzator - Specjalista ds. F/X w Studium Dziewulskich. Na ich profilu na FB mozna sobie przejrzeć to czego sie uczymy. Naprawde jesli kogoś interesuję akurat ten kierunek to naprawde szczerze polecam kazdemu.

Gość gość
Moje kolezanki wybrały się do tej szkoły. Mysle ze dla dziewczyny jest to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ teraz zawód wizażystki i stylistki jest bardzo popularny.

Gość gość
No ja teraz tez jestem na pierwszym roku u Dziewulskich na charakteryzacji. Kurcze jest bardzo fajnie i naprawde mega profesjonalnie.