Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mephisto87

Kto jest dzis online i ma ochte popisac ? ; )

Polecane posty

ja przed 8 ale ze mialam awanture w domu przed sniadaniem to spedzilam czas w pokoju...sama..a przed chwila wrocilam z kosciola..

poszlo o psa babci, bo jest okropnie nie wychowany a ze jest juz stary bo ma cos kolo 13 lat to juz nic dobrego z niej nie bedzie i powiedzialam mamie ze moze by ja oddac do schroniska ale komus na wies bo to nie jest pies ktory powinnien siedziec w domu, wiecznie szczeka i ujada i podgryza, a moja matka na to ze mam sie sama wydac na co ja jej ze nie ma mi tu pyskowac bo sa swieta a ona pow ze jak coś mi sie nie podoba to nie musze jesc sniadania z nia i babcia wiec sie odwrocilam na piecie i poszlam.

ej, ale pieska zostaw :p jednak fakt faktem, tez bym sie poczula urazona, gdyby mi matka tak powiedziala..

Uwierz mi ze jak bys ja zobaczyla to bys spierdzielala w podskokach- Sona mieszaniec kundelka z sztafordem... zeby wejsc do wlasnego domu musze dzwonic pol h wczesniej do matki ze ma dom obstawic i nie wypuszczac jej na dwor bo do domu wejde.

To bardzo nieciekawie... i niemiła atmosfera w swieta Trzeba było pojsc na kompromis i sie nie fochac :) w koncu raz w roku to swieto jest... a poszlo tylko o pieska :classic_cool:

Ale jak sam zauwazyles to nie ja bylam nie mila.. Trudno sie mowi.. i tak jej nie bedzie do wtorku wiec mozna powiedziec ze jestem sama..

Troche mam katza chyba :D ale niegdy mnie glowa nie bolala ... a dzis prosze :O Ja bede zurek gotowal niedlugo ;) Hej Koli 🖐️

Tak dzis bo na sniadaniu byłem gdzie indziej a i w domu tez musi byc zurek ;) Alicjo ja ta burze widzialem chyba :D ale spojrzalem sie z pod byka w jej strone i przeszla bokiem :classic_cool:

He he :D Ale ja nie chcialem jej pognac w Twoja strone ;) Co do diabelskiego nasienia to dostalem absynt :classic_cool: ale daruje sobie picie go dzisjaj :)

Koli... stanalem tupnalem noga spojrzalem i powiezdzialemz ze tedy nie przejdzie :P Ale nie zamierzalem jej wam poslylac ;)

Mefi ... wiem , wiem ... żartuję... Szkoda tylko że się pogoda zepsuła w świeta:o... trzeba w domu siedzieć za to ... a nie gdzieś w plenerze;)