Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kairosik

czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość kairosik

Hej. 1 marca uprawiałam z chłopakiem petting, byliśmy w majtkach i spodenkach jednak on wkładał mi ręce pod majtki a ja jemu. Miesiączke przed tym miałam od 16 do 24 lutego. Potem miesiaczka spoznila sie jakies 4 dni ale dostalam. Trwała od 31 do 6 kwietnia. Okresy mam nieregularne. Wykonałam test ciążowy, wyszedł negatywny. Jednak robiłąm go po południu, Czy jest możliwe że jestem w ciąży? Przy ucisku bolą mnie troszke piersi i prawy jajnik.

Gość kairosik
@moniak@ mam nadzieję, że masz racje:)

Gość gagaga
Witam a ja mam taki mały problem bo 19,03 miałam seks ale od tyłu(w drugą dziurkę) ,a miałam w tym czasie okres od 17,03 i nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki do zatamowania krwawienia co wycierałam brzuch( sperma na brzuchu). 17,04 powinnam dostać okres a dostałam 20,04 i nie wiem co mam myśleć o tej chusteczce ?? Czy mogłaby coś przenieść dalej?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję jak myślicie??

Gość gwiazdatv
kairosik nie jesteś w ciąży nie panikuj:)

gagaga na wielu tematach tu piszesz to samo pytasz o to samo potrzebujesz tysiące odp które dostałaś

Gość ZielonyYoda
'w jaki sposob mialabys zajsc w ciaze? Przez petting nie ma takiej mozliwosc wiec spokojnie, na stronach roznych w internecie mozesz poczytac o roznych metodach antykoncepcyjnych, bo pewnie wkrotce petting to bedzie za malo dla was. np na http://www.wpadka.pl

Gość ja pier...ll
co za bezmozgi co za bezmozgi

Gość ja pier...ll
ZYCZ WSZYSTKIM TU PYTAJACYM ZEBY SIE UDALO I BYLY W CIAZY Z CALEGO SERCA

Gość marikaaaa
witam ja mam podobny dylemat. otóż podczas dni płodnych kochałam się z moim chłopakiem. za pierwszym razem użyliśmy prezerwatywy, za drugim wszedł we mnie kilka razy bez użycia gumki( założył ją później), a jeszcze jedno za każdym razem dochodził poza mną, teraz mam problem ponieważ spóźnia mi sie okres już 3 tydzień, wynik testu ciążowego -negatywny, test robiłam wieczorem mimo to że najlepiej jest robić go rano. więc czy to możliwe że jestem w ciąży?

Gość gagaga
marikaaaa najlepiej zrób jeszcze jeden ale rano

Nie jesteś w ciąży żadnej :D Przy palcówie i zabawach nie zajdziesz w ciąże kobito .Aż śmiac mi się chce z tego co tu piszecie .

Gość marikaaaa
ale czy prawdopodobieństwo ciąży jest duże?? od tamtego czasu minęło prawie 5 tygodni.... test robiłam wczoraj

A spuścił się w Ciebie ? - Nie . Więc nie jesteś w ciąży .Napisałas ze spuszczał się poza tobą więc czego się martwisz ?

Gość marikaaaa
przeczytałam na podobnym forum że jeśli kocha sie 2 razy pod rząd , to jest prawdopodobieństwo że plemniki mogą się dostać podczas 2 stosunku, a tak jak wspomniałam za 2 razem wszedł we mnie bez gumki. stąd te wątpliwości

To ja bym była juz z 30 razy ciąży kochana jak tak tu napisałas ze za drugim zawsze cos zostaje jeszcze :D nie bój żaby .

Gość marikaaaa
trochę się uspokoiłam...i czekam teraz na okres :P

Spoko wodza .:) Ja nie zaszła jeszcze w ciążę , bardzo ufam swojemu facetowi więc to tez z tej strony mam pewnosc ze do niczego nie doszło . Ale nie ty jedna masz stres przed okresem :) . Mój facet bardziej się martwi ode mnie nawet wtedy:D .

Gość marikaaaa
nie jestem jeszcze tak doświadczona w tych sprawach mimo że mam już 20 lat, a seks uprawiam od kilku miesięcy ... stąd te moje dziwne wątpliwości. a myślałam że jestem porządnie wyedukowana.. a jak przyjdzie co do czego to wpadam w panikę... muszę wyluzować :)

Spokojnie. Nigdy nie można panikowac . Jeszcze zalezy od twojego partnera czy mu ufasz i wiesz ze uważa by np. nie spuścic się w Ciebie .

Gość marikaaaa
oczywiście ufam mu.... on też przekonuje mnie że ciążą nie wchodzi w grę.... ale ja oczywiście czytam różne wypowiedzi na forach i sama się nakręcam,a czasami można przeczytać różne dziwne historie....