Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjj

duza pupa

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjj

mam strasznie duzy tylek, znacie jakies cwiczenia ?

Gość meinesusseTraume
przestań duże tyłki są sexowne! Chłopaków podniecają takie krągłe tyłeczki .. Spójrz jaki tyłek ma Beyonce lub KIm Karadashian, czyz nie są sexowne ? a mają tyłeczki duże. pozdrowienia

Gość meinesusseTraume
wystarczy go ujędrnić.

Gość kazek
podjarałem się

Gość Notokit
masz bardzo fajny tyłek

Gość lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
dupa jak dupa. gorsze celullity na nogach. a co najobrzydliwsze to twoje zolte piety :-O wszystko razem jestes obrzydliwa i zaniedbana fleja. zaraz rzygne:-O

zrob cos z cellulitisem!! zdj glupkowate jak mamy ocenic wielkosc pupy skoro jestes wypieta. btw ja tez mam duzy:( u mnie dobrze robi bieganie/skakanie

Gość lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
ZAMIAST MYSLEC O DUPIE ZAJMIS SIE STOPAMI!!!!!!!!! czegos takiego w zyciu nie widzialam :-O

Gość UchyleNieba
jjjjjjjjjjjjjjjjjj nie przejmuj sie glupimi tekstami najwazniejsze bys czula ze w oczach partnerach masz najpiekniejsze cialo na swiecie ;)PS. Po 1 nie masz duzej pupy po drugiej jest ladna wiec glowka do gory ;)

Gość fhnjhgdjdg
Rob przysiady ,biegaj ,jezdzij an rolkach itp ,ale tylko zeby ujedrnic :) moj ukochany uswiadomil mi ,ze duze tylko sa fajne i teraz sama bardzo staram sie taki wyhodowac :D bo zawsze sie odchudzalam i mialam plaska pupe :P mezczyzni na prawde uwielbiaja duze pupy! ale trzeba sie postarac by byla jedrna ,a z tym duzo zachodu i trzeba uwazac by taka pozostala ;)

Gość pieNTASZEK
stara zajebiste foto na poduszce, a stopami sie nie przejmuj facetow jaraja oryginalne dupy ! na bank malo ktora ma zolte ! pozdro 600 w rapie ziOMMM p.s pobiegaj na bosaka dookoła bloku to ci się Zetro naturalnie ni ???

Gość tylko podpisac
no i jestem w szoku :-O tu sie kobiety pindza, cwicza staraja, pielegnuja...zakompleksione chodza..a tu taka tluste oblesne dupsko i celulity wystawi i jest juz miss kafeterii :-O zaniedbana stara oblesna krowa a ci tu w szal :-O a inne kobitki wypielegnowanae na diecie siedza pol zycia a tu widzisz :-O nawet te wstretne zolte syry im nie przeszkadzaja ...beeee :-O

Gość Facesitting1
Duża pupa jest boska. Chętnie poznam jakąś panią z mazowsza z dużą pupcią. Ja 30lat brunet. Facesitting1@wp.pl