Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisanka2626

zalamana i zdolowana

Polecane posty

Gość pisanka2626

dopadl mnie dol...... mam dosc bycia singielką, czuje sie samotnie. Nie wiem, co jest nie tak, ze zaden mezczyzna sie we mnie nie zakochuje. jesem wyksztalcona, zadbana, mam dobra prace. jestem juz 4lata sama i moze nie mam duzych mozliwosci by kogos poznac? wiekszosc facetow poznaje w necie. i zawsze cos nie tak, albo mi nie pasuje albo im. Niestety ostatni przypadek mnie podlamal, poznalismy sie tez na necie, pierwsze, drugie spotkanie i olewka z jego strony. gadalo sie fajnie, byly kwiaty, zaplanowalismy 3spotkanie i juz nic nie pisal, potem wspomnial na necie o spotkaniu znow i nie wrocil znow do tematu, teraz jest na necie bardzo rzadko, wczesniej tez w sumie bywal rzadko, ale bywal, a teraz? co zrobilam nie tak? skoro bylo ok. moze jestem dla nich wszystkich za gruba, mam 159cm i waze 64kg. brak mi wiary, ze cos sie zmieni, jestem zalamana, moje poczucie wartosci siega zero, czuje sie gruba, samotna, jednym wielkim nieudacznikiem.Dodam,ze przytylam 5kg przez leki, od 2miesiecy chodze regularnie na fitness, ale na efekty trrzeba czekac. nie wierze, ze poznam jeszcze kogos.;(.

Gość pisanka2626
odpowiedzcie cos;)

Gość witaj moja droga
ja tez jestem sama ;) zaraz bedzie 3 rok a lat mam 27 przez te niepowodzenia ostatnio zaczelam sie zalamywac, czasami mysle, ze jestem za brzydka zeby mnie pokochac

Gość aakrak93
Powinnas przestac szukać czego na siłe a zachowywac sie normalnie i z dystansem do męzczyzn. ja byłem w podobnej sytuacji ale gdy sie zmieniło moje podejscie do tego i nierobiłem w tym kierunku nic to kobiety same sie odzywały :)

Gość iron_men
No to jedziesz 6 Weidera albo podobny zestaw ćwiczeń i za kilka tygodni problem znika.

Gość lajjj
Zmień samoocene czuj sie wartosciowa kobieta napewno masz zalety ktore niejednemu sie spodobaja:)

Gość aakrak93
heh 6 weidera trudny temat z tym jest :) no ale wiara i wysiłek czyni cuda:):P

Gość pisanka2626
jak nic nie robie w tym kierunku, to tez nic nie ma. moi znajomi mi mowią ,ze jestem zbyt bierna w kontaktacn damsko meskich, jak ise staralam, to facet uciekl chyba, ten ostatni przypadek, a super nam sie gadalo. 4dni milczal, wczoraj wyslal smsa z zyczeniami,ale o spotkaniu nic, pomijajac to, ze mielismy sie spotkac w ostatni wtorek, ale juz potem nie potwierdzxil ani nie wspominal o tym, tylko milczal. nie umiem zmienic swojego nastawienia, jesliu ma sie 27lat i ciagle sie nie udaje, to czlwoek popada w kompleksy i zadaje sobie pyt, co robie nie tak?

Gość iron_men
aakrak93 - czemu trudny?? To akurat zestaw ćwiczeń dla każdego, nie wymaga przyrządów, nie trwa godzinami. Tylko trochę dyscypliny i systematyczności.

Gość aakrak93
trzeba miec duzą bd duzą mobilizacje bo to sie nudzi i sie szczerze mowiąc niechce. no ale pomozmy kolezance nie droczmy innego tematu:) Wracajac do tematu. Sprobuj kontaktów ze swoimi znajomymi jakieś spotkanie u kolezanki. Niech ona zaprosi kogos kto jest samotny i poprostu poznajcie sie od tak. niech ktos Cie pozna od srodka a nie jak wyglądasz:) unikaj tematów miłosnych poprostu niewinne spotkania nic nieznaczace. Blizej sie poznac bo jak sie kogos pozna i zobaczy sie z nim 4 razy i bd sie zyło z myslą ze tak to jest ten chłopak chce z nim byc, nie nieoto chodzi trzeba sie bllizej poznac znalezc wspolny jezyk a zapewniam Cie ze sie zmieni to:)

Gość pisanka2626
wszyscy sa zajeci juz wsrod znajomych.;( maja rodziny lub zakladaja wlasnie.

Gość Renata z Pyrlandii
Nie martw sie, ja jestem kurą domową po zawdówce, nadwagę mam duzo większą, ale złapałam męża na pierwsze dziecko, a potem to juz szło z górki, teraz jest taki uwiązany, że nawet nie pomyśli o odejściu. Każda z nas ma szanse, nawet ta najdurniejsza, jak ja!

Gość iron_men
aakrak93 fakt że szóstka nie jest pasjonującym ćwiczeniem ;) Ale oprócz widocznych efektów (brzuch mimo kg sprawia wrażenie płaskiego) jak każda aktywność sportowa poprawia ogólne samopoczucie i po pierwszych sukcesach daje również poczucie własnej wartości. A niskie poczucie wartości jest właśnie problemem autorki, nie te minimalnie kilka kg za dużo.

Gość Renata z Pyrlandii
Ja miałam poczucie wartości jak dno rowu mariańskiego ale teraz mam męża, dzieci i wszyscy mi moga naskoczyć.

Gość pisanka2626
nie wiem, co robie zle, jestem bierna zle, jestem aktywna tez zle. ciagle nie umiem sprawic, by chlopak ktory choc ciut mnie interesuje zakochal sie we mnie, zaczynamy sie spotykac i nagle cos sie urywa, moze to blad ze poznaje w necie, nie wiem do konca z kim mam doczynienia..