Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja ja ja

Czy szpital może odmówić przyjęcia

Polecane posty

Gość Ja ja ja

Witam jestem w ciąży 21tydz. Nie chodzę do lekarza. Bo czuje się dobrze a na becikowym mi nie zależy. Czy w takiej sytuacji szpital może mnie nie przyjąć?

Muszą przyjąć zawsze możesz powiedzieć że dokumenty zostawiłaś w domu .Swoją drogą trochę to nieodpowiedzialne żeby do lekarza w ciąży nie chodzić że ty czujesz się dobrze to ok ,ale chyba lepiej sprawdzić jak dziecko ,łożysko,ułożenie ,usg zrobić , akurat jesteś w połowie ciąży dobra pora na usg połówkowe .

Gość Ja ja ja
Dziękuję za normalną odpowiedź. O usg myślałam ale to można nawet prywatnie zrobić. Po za tym to jest moja druga ciąża i czuje się tak samo jak przedtem nie mam też żadnych niepokojących sygnałów od maluszka

przyjać cie przyjmą bo muszą ale trochę nieodpowiedzialne żeby nie zbadać sie a jakie sygnały możne mieć w 12 tyg czy 18 tyg gdy się nie czuje ruchów? wiesz s choroby których nie rozpoznasz bo dobrym samopoczuciu

Gość Ja ja ja
Myszko a jaką chórobe u dziecka pozna lekarka badając mi cipe? A co do sygnałów to mam na myśli bóle krwawienia itp

Gość Ok,To Twoja druga
ciaza,ale kazda ciaza jest inna.Mozesz miec bliznieta,poprzecznie ulozone,przodujace lozysko,i wielle innych rzeczy.