Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamanakarolina

zdrada..

Polecane posty

Witam nie wiem od czego zacząć ,jestem w idealnym związku od 5 miesięcy przynajmniej tak mi się wydawało do tego czasu.Wczoraj wieczorem znalazłam konto mojego chłopaka na portalu spolecznosciowym Baboo,stwierdzilam nic w zym złego.Jednak moje natura nie pozwoliła mi przestać na ten temat myśleć założyłam więc konto i napisałam do niego podając się za obcą dzwieczynę. po 3 min spytał się mnie czy mieszkam sama i czy moze sie spotkamy,nie moglam uwierzyc ze to ten sam czlowiek ,zaczelismy pisac smsy, wiec zalozylam drugie konto i zaczelam go bardzo kokietować, gdy spytal sie czy mieszkam sama i czy sie spotkamy ,umowilam sie z nim na czwartek ze przyjade do jego akademika ,zaczelam pisac ze biore tabletki wiec nie musimy uzywac condona,zeby utwierdzic sie w przekonaniu o jego zamiarach. Nie mam pojecia co zrobic narazie udaje ze wszystko jest normalnie bylismy w bardzo szczesliwym zwiazku urodziny ktore obchodzil w zeszlym tygodniu spedzil tylko ze mna rezygnujac z imprezy ,traktowal mnie jak ksiezniczke wiedzialam 24h na dobe co sie z nim dzieje ,a tu takie rzeczy.. dodam jeszcze ze napisac ze to bedzie jego pierwsza zdrada kiedy sie spytalam udajac jakas samowolna dziewczyne prosze o rade..chce przyjsc na spotkanie i strzelic mu w twarz ale nie wiem co dalej strasznie cierpie,,

piszesz tak: wiedzialam 24h na dobe co sie z nim dzieje. i to byl twoj blad.nic dziwnego, ze chce cie zdradzic, ja tez nie czulabym sie swietnie w zwiazku, gdzie druga osoba zna kazdy moj krok i wie wszystko dzien w dzien, co robie, gdzie jak z kim. zwiazek to nie ma byc wiezienie - swoboda nalezy sie kazdemu.

Gość zielonazaaaabka
ja mysle tak jak zajonc (...) wielkanocny :P strzel mu jeszcze w pysk

Gość ja się zgadzam z agatą
a poza tym po 5 miesiącach to jaki związek? co najwyżej spotykanie się, zalążek związku. zakończenie tej farsy i strzelenie po pysku jest jak najbardziej wskazane w tej sytuacji.

planuje wlasnie, ale nie wiem czy jestem odpowiednio silna, jest to moja pierwsza taka wielka milosc ,nie rozumiem tylko dlaczego on caly czas to ciagnie ze mna i naprawde widze milosc w jego oczach czesto dzwoni caly czas pisze nawet gdy jest na imprezach rozniez caly czas,dzis napisze do niego przed spotkaniem jako ta dziewczyna moze zmienil zdanie przez noc ale watpie

Gość jak nie jesteś pedofilem
zdrada panowie, krzyczy plemnik do innych plemników: jesteśmy panowie w odbytnicy, hańba i zdrada, zaprzańcy

5 miesiecy czy tez nie pięć miesięcy on nie ma prawa jej oszukiwac. A wy nagle wszystkie takie wolności dajecie swoim facetom tak?? hahah. A jak sie zdarzy kochanka to setki tematów sie tu pojawia jak jej dopiec:) Uwazam ze facet postępuje jak ostatnia świnia i tyle. Gdyby z nią jeszcze tylkor ozmawiał to jeszcze na to oko bym przymknęła, ale on ewidentnie umawia sie na seks. Powinnaś mu to jasno na tym spotkaniu pokazać, nie histeryzować, nawet nie uderzac w twarz. Powiedziałabym tylko krótko odchodze bo nie chce dorównac człowiekowi który ma tak niski poziom.

Gość Oil 345
Pokazac I rzucic I tak nigdy z takim typem Nie bedziesz szczesliwa