Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuupał chcę

masakra z włosami

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuupał chcę

otóz włosy leca mi z głowy od jakichś 15 lat...czy jest mozliwym, ze do tej pory nie wyłysialam?? leca mi strasznie, codziennie myje głowe i cidziennie wyciagam tone włosów spod prysznica. Znajduja sie w calym domu............boje sie, że ktoregos pieknego dnia zostane bez włosów a rpzeciez ejstem mloda osoba:(

Gość sex instruktorka
obetnij na krótko, stosuj odżywki, nie używaj suszarki ani prostownicy.

Widocznie lecą ci normalne ilości a tobie się wydaje że jest ich strasznie dużo;) weź z ciekawości je kiedyś przelicz zobaczysz że nie będzie ich wcale tak dużo;)

Gość gjnty
a ja nie zauwazylam niczego podejrzanego - tzn nie zwracalam na to uwagi:P

Gość uuuuuuuuuupał chcę
własnie czasem licze i na bank jest to ponad 100 włosów dziennie prócz tego mam je na ubraniu w pościeli i na podlodze w calym mieszkaniu:(

Gość uuuuuuuuuupał chcę
nie uzywam ani suszarki, lokowki, prostownicy, odzywek nie moge bo przetluszczaja mi jeszcze bardziej i tak juz tluste wlosy. uzywam jedynie henny do wlosow

policz sobie jakby codziennie wypadało ci 150włosów to w przeciągu 4 lat byłabyś łysa(mimo tego że rosną nowe włosy);) to jest niemożliwe;)

Wiesz co myj głowę co 2 dni i noś włosy w warkoczu lub spięte klamrą do góry ja tak robiłam jak mi wypadały i połowę dało się zaoszczędzić. Najgorzej wg mnie jest mieć zwykły kucyk włosy plączą się bardziej niż rozpuszczone.

Gość tez mi sie nie podobaja te wlo
powinnas kupowac taka idzywke nie obciazajaca wlosow bez splukiwania.ja za moja ktora juz mi sie konczy,zaplacilam prawie 20 zlotych ale warto bylo.zacznij tez przyjmowac suplementy diety,na bank po 3 miesiacach wloski odzyja!

i nie spinaj ich niczym!najlepiej obciac je na krotko,zeby odpoczely!

Gość Karminowa Panna
polecam henne treatment wax. do kupienia w aptece lub sklepie zielarskim. Jesli bedziesz ją stowować zgodnie z instrukcją, pół godziny trzymając na głowie ciepły komprez, 2x w tygodniu to juz po miesiącu zauważysz różnice :)

Gość uuuuuuuuuupał chcę
wlasnie nie lamia się, bo widze same cebulki....fakt od malego mialam bardzo geste wlosy, teraz jest ich sporo mniej, jak na razie przeswitow nie ma no ale chyba nie ma do tego daleko. A jesli chodzi o mycie to niestety musze myc codziennie poniewaz na drugi dzien mam juz tluste a z takimi nie moge rpzeciez sie pokazywac.....a swoja droga wole widziec mneijsz ailosc wypadajacych wlosow codziennie niz patrzec na klebek wlosow umytych co drugi dzien:(

Gość Karminowa Panna
*kompres ;)

Gość uuuuuuuuuupał chcę
wax tez uzywalam i nic, ja stosuje sobie ta henne do koloryzowania wlosow, musze farbowac wiec wybralam sposob najmniej szkodzacy wlosom

Gość Karminowa Panna
A używałas wax zgodnie z instrukcją? Ja go stosowalam i mi bardzo pomogl. JEsli sam wax Ci nic nie dał kup do tego tabletki Merz special - te dwie rzeczy stosowane razem powinny pomoc. A jak sie odżywiasz?

Gość uuuuuuuuuupał chcę
a probowal ktos cytryna smarowac skore glowy??

na mnie fajnie dziala Belissa.a co do odzywiania tp naprawde trzeba jesc duzo witamin zeby te wlosy wygladaly jak nalezy.

Gość uuuuuuuuuupał chcę
powiem Ci, ze włos jako sam włos jest zdrowy, nie mam rozdwojonych , nie ciagna mi sie ani nic, sa ladne i blyszczace (pewnie dzieki chnie) wlasnie ta zmora to wyoadanie no a jesli chodzi o odzywianie to chyba pzostawia sporo do zyczenia, lubie slodkie i chipsy:D

slyszalam o tej cytrynie, ale nie wiem na co to ma pomoc

ja od listopada nie jem slodyczy i juz widze roznice...o wlosy mam ladniejsze i cera sie poprawila

Gość uuuuuuuuuupał chcę
przyznam sie ze nie jestem konsekwentna i systematyczna, bralam kiedys belisse przez jakis miesiac i nie zauwazylam roznicy....mam takze bardzo stresujace zycie, mzoe to jest powod?

Gość Karminowa Panna
Jesli sama przyznajesz, że Twoje odzywianie się pozostawia wiele do życzenia to chyba nie mamy w ogóle o czym rozmawiac ;)

Gość uuuuuuuuuupał chcę
po swietach sobie obiecalam ze zmienie dietke...ciekawe ile wytrzymam

Gość uuuuuuuuuupał chcę
no ale powiedzcie mi kto nie je slodyczy, chipsow, musialyby chyba sae lysolki chodzic po swiecie;) zreszta teraz w ogole jedzenie to jeden wielki konserwant, nawet ta tzw zdrowa zywnsc pozostawia wiele do zyczenia

Gość Karminowa Panna
ja nie jadam takiego śmieciowego jedzenia, nie jem fastfoodów, nie pije coli, chipsy jadam raz na jaki czas np. kilka razy w roku :P szkoda mi żołądka na takie jedzenie ;) wybór należy do Ciebie. Jesli nie chce Ci sie jesc bardzo zdrowych rzeczy to chociaż nie jedz tych wybitnie śmieciowych.

Gość uuuuuuuuuupał chcę
mam takie mocne postanowienie że zacznę jeść zdrowo po świętach i mam nadzieje ze mi się to uda. dziękuje za rady i Życzę Wesołych świat

ale slonko!Belissa daje efekty dopiero po 3-4 miesiacach!dziwne ze niektorym sie zdaje ze wezma 1-2 tabletki i chca miec na 2 dzien geste wlosy!

hej! Ja miałam podobny problem. Od trzech lat wypadały mi niemiłosiernie włosy. Ich objętość zmniejszyła się drastycznie. Zaczęłam szukać wypowiedzi na ten temat w internecie - jako, że środki które polecały mi farmaceutki w aptekach nie działały. Wielokrotnie trafiałam na pozytywne wypowiedzi dotyczące preparatu humavit. To drożdże ze skrzypem polnym i pokrzywą - niby nic i kosztuje zaledwie ok 13 za tabletki na okres prawie 4 miesięcy - ale po trzech miesiącach stosowania zauważyłam, że włosy przestały mi tak mocno wypadać. Dodatkowo zamiast przesuszonego siana na głowie, mam miękkie włosy z delikatnym połyskiem. Nie wierzyłam, że takie coś może mi pomóc, bo przecież brałam już wcześniej preparaty o podobnym składzie i nic! ale tu czekała mnie miłą niespodzianka. Preparat przyspiesza również porost włosów. Muszę je teraz podcinać co najmniej raz na 6 tygodni (mam długie włosy - do pasa). Jedynym problemem jest to dla mnie, że tabletki są duże a trzeba je brać 2 razy dziennie po 2 tabletki - o ale nie narzekam.

Gość uuuuuuuuuupał chcę
no wlasnie ja neinawidzę brać tabletek ktore sa spore zawsze mam stracha przed polykaniem ze sie zakrzsztusze czy cos w tym stylu hehee ale dzieki FidZi z awypowiedz chyba sprobuje tego specyfiku, musze sie chwytac wszystkiego