Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstyd sie wstydzic

Ale wstyd!!

Polecane posty

Gość Wstyd sie wstydzic

Bylam wczoraj w kawiarni i niedaleko siedziala jakas para i facet sie oswiadczyl tej dziewczynie i ludzie zaczeli klaskac! Klaskac, gwizdac itd. Byłam zażenowana ich zachowaniem! Czy oni ze wsi sie urwali ?! :O

Gość sex instruktorka
to można się urwać ze wsi?

Gość a ja powieeem taaak..
bez przesady :)

Gość Wstyd sie wstydzic
I wiecie co? dostali deser na koszt firmy :O

Gość sex instruktorka
idź poszukaj może w śmietniku są po nich resztki, dojesz.

Gość to chyba ty jesteś ze wsi
i w dupie byłaś i gówno widziałaś :O ludzie z kawiarni zachowali się bardzo fajnie, w innych krajach też można spotkać się z taką sytuacją. Sama widziałam oświadczyny w Paryżu w restauracji i wszyscy goście jak to zobaczyli to zaczęli klaskać, niektórzy nawet składali życzenia nowym narzeczonym. Moja siostra mieszkająca na stałe w Nowym Jorku wiele razy spotkała się z takim czymś, u nich to normalne :)

Gość Majjkka
I czego się tu wstydzić? Przecież to bardzo romantyczne :) _____________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość glen zzz
ty chyba jeszcze nie mialas wielkanocnego siusiaka w dupce :O wsadzilbym ci mojego gdyby nie byl za maly (3 cm w zwodzie) :O

Myslę, że ludzie fajnie sie zachowali;) Ale pomijając to, gdyby mojemu chłopu przyszlo do głowy publicznie mi się oświadczać- po wszystkim dostałby w morde jak nic:D Myslę, że nie ma równie kłopotliwej i wywołującej zażenowanie sytuacji( może kiepska ze mnie romantyczka, bo dla mnie to nie jest w ogole romantyczne:D)

Gość autorka to chyba jest
po prostu zazdrosna, że jej nikt się nie oświadczył ;)

Gość hnehneeq
Ja mieszkam od trzech lat w Paryżu i tutaj to normalne. Ludzie sobie gratulują, klaszczą, składają życzenia. Na początku mnie to dziwiło, teraz sama podchodzę i składam życzenia:)