Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia 34

MASTURBACJA ankieta

Polecane posty

Gość misia 34

1.Imię - 2.Wiek - 3.Lubisz się masturbować- 4.Gdzie to robisz najczęściej - 5.Czym się masturbujesz - 6.Kiedy ostatnio się masturbowałaś- 7.Lubisz masować swój tyłeczek- 8.Chciała byś się masturbować w kogoś obecności, jęsli ak to kogo- 9.Widział ktoś jak się bawiłaś- 10.Twoje koleżanki się masturbują- 11.Kiedy masz największą ochotę na masturbacje- 12.Masz teraz ochotę sie masturbować- 13.Widziałąś kiedyś kogoś jak sie masturbował- 14.Jaką nosiz bielizne - P.S.Dziękuję za wypełnienie ankiety, jeśli jakaś koleżanka chce napisać zapraszam martazielinska31@onet.pl pozdrawiam :)

Gość ULF PEPKO
4.Gdzie to robisz najczęściej -W KIBLU!!!

Gość bober11
4.gdzie ? łóżko, kibel

Gość dorcia3567
1.Imię - Dorota 2.Wiek - 21 3.Lubisz się masturbować- wolę się kochać z facetem ale jak mam ochotę to się masturbuję 4.Gdzie to robisz najczęściej - w miejscu gdzie czuję się intymnie najczęściej w swoim pokoju 5.Czym się masturbujesz - palce,wibratorek 6.Kiedy ostatnio się masturbowałaś-wczoraj 7.Lubisz masować swój tyłeczek- tak jak sie "rozgrzewam 8.Chciała byś się masturbować w kogoś obecności, jęsli ak to kogo- Swojego faceta on tez to robi czasami przy mnie gdy najdzie nam ochota 9.Widział ktoś jak się bawiłaś- chyba mama 10.Twoje koleżanki się masturbują- nie wiem ale myślę że tak 11.Kiedy masz największą ochotę na masturbacje- przed jajeczkowaniem 12.Masz teraz ochotę sie masturbować- może tak 13.Widziałąś kiedyś kogoś jak sie masturbował- tak - brata 14.Jaką nosiz bielizne - stingi i rajstopy

Gość martazielińska31
.Imię - Marta 2.Wiek -31 3.Lubisz się masturbować- tak bardzo ale nic niezastapi dobrego faceta 4.Gdzie to robisz najczęściej - prysznic sypialnia 5.Czym się masturbujesz - paluszki kuleczki 6.Kiedy ostatnio się masturbowałaś- 20 minut temu 7.Lubisz masować swój tyłeczek- tak :) 8.Chciała byś się masturbować w kogoś obecności, jesli tak to kogo- tak jakiejs milej kobiety 9.Widział ktoś jak się bawiłaś- nie ale chciala bym 10.Twoje koleżanki się masturbują- nie kazda 11.Kiedy masz największą ochotę na masturbacje- rano wieczorem po pracy 12.Masz teraz ochotę sie masturbować- tak 13.Widziałąś kiedyś kogoś jak sie masturbował- nie 14.Jaką nosiz bielizne -stringi koronkowe a zimą boksereczki koronkowe i staniczek koronkowy