Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morissson25

Atrakcyjni tez maja kiepsko:(

Polecane posty

Gość morissson25

Np Ja! Jestem sobie takim owym kolesiem.Dziewczyny albo mnie kochają albo nienawidzą.Kochają zazwyczaj na początku:).Moje ignorowanie przeradza się w nienawiść z ich strony.NIE ROZUMIEM! Czy tak trudno zrozumieć że fajny koleś ma dziewczynę, nie jest typem samca alfa i nie zależy mu na ilości, nie koniecznie musi być narcyzem mającym się za nie wiadomo kogo. Tu jest problem,że nie moge normalnie podejść do laski z która np chodzę do klasy i zapytać sie o jakomś głopotę bo już od razu jej się wydaje ,że ja podrywam.Dlaczego taki koleś jak ja nie może mieć po prostu koleżanek. Dlaczego dziewczyny nie rozumieją tego? Mam dość wpatrywanie się we mnie ,żałosnego usmiechanie się i jeszcze pretensji że nie podeszłem w postaci wrednych tekstów.Bo ona myśli że jak poszłą na solarium i wywałiła tonę tapety na ryj że jest nie wiadomo jak piękna, a także atakowanie i zaczepianie mojej skromnej osoby przez grupki dziewczyn, bo w pojedynke tak naprawdę żadna nie ma odwagi czerwieni się,mdleje a potem w domciu palcuje się Dziewczyny ogranijcie się chyba lepiej mieć fajnego kolesia za kupla (skoro nie ma obcjii chłopak) niż wroga

Gość Allee hecaaaa
A jak się podchodzi w postaci wrednego tekstu? :P

Gość Allee hecaaaa
Sex instruktorko, widzę że masz w stopce cudze zdjęcie z netu :D

Gość Allee hecaaaa
Ja myślę, że one przestają cię lubić, jak otworzysz buzię. Wtedy się zniechęcają.

Gość morissson25
Problem w tym że wogóle się nie odzywam.Bo odrazu czuje wzrok wszystkich dziewczyn i to mnie wkurwia W każdym razie zaczyna się głupie aluzje "bo mi się wydaje" to złe ci się wydaje.Bardzo bym chciał tak wogóle żeby się zniechęciły i po prostu się odpier**** Jeśli chodzi o gej .wiesz wołam bym nim być kumpel to kumpel w potrzebie nigdy nie opóścii a laska to to suka nie można na nią liczyć

Gość hnehneeq
wiesz, jakoś w to nie wierzę:P:P ha ha ha mam dwóch baaardzo przystojnych kolegów i oni nie mają takiego problemu, bo nie są narcyzami:P

Gość morissson25
No cóż,nie zrozumiesz niestety.Twoi dwaj koledzy są tylko bardzo przystojni to jeszcze inna liga