Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhuuuuraaa]

nienawidzę moich teściów

Polecane posty

Gość hhhhhhuuuuraaa]

nienawidzę teściów. Teściowa to dewotka i wariatka a teść zadufany w sobie dupek. Dali nam dom ale pod warunkiem że będą mieszkać z nami. Dom jest piękny, duży, stwierdzili ze zajmą dwa pokoje. Nie stać na włąsne mieszkanie. Jestem załamana. Dla meża branie kredytu tylko po to żeby nie mieszkać z jego kochanymi rodzicami to kompletny idiotyzm. Nie wiem co robić. Naprawdę jestem osobą spokojną ale teściowie doprowadzają mnie do białej gorączki. Jka tylko o nich pomyślę od razu się trzęsę z nerwów:( Kompletnie nie wiem co robic...

Gość hnehneeq
Pomyśl co jest da Ciebie ważniejsze... ja nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami, codziennego ich widywania, plątania się między nimi, czasami człowiek ma zły dzień i chce być sam, czasami musi się pokłocic itd a Ty będziesz myśleć, że trzeba być ciszej bo za ścianą rodzice? ciasne ale wlasne...

Gość ociec
Mieszkanie z teściami to temat rzeka na forach. Dla przypomnienia rodzina to: mąż, zona i dziecko/dzieci. A nie tesciowie dodatkowo pod jednym dachem. Także nie masz powodow ich nienawidzic bo to normalna sytuacja ze będą konflikty. Trzeba było się wczesniej zastanowić. Radzę to zmienic bo to pierwszy gwóźdź do trumny dla waszego malzenstwa.

Gość ociec
A czegos ty sie spodziewała zamieszkując z tesciami? Także twoje rozgoryczenie jest nie na miejscu. Zakladajac rodzinę podstawa to samodzielne funkcjonowanie, a nie posiadanie teściów, rodziców na karku.