Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do przygodnych kobiet

Hej kobiety uprawiające przygodny seks - nie krępujęcie się nagości?

Polecane posty

Gość xxl-men
Uwazam ze to co wolno facetom wolno rowniez kobietom. I wiem ze babki biora sobie to co potrzebuja. Mam kolezanke w pracy, mezatka, ale jak ma ochote na innego penisa to go bierze. Oczywiscie wszystko dyskretnie.

Gość lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
no nie to nic dla mnie. jesli bylabym mezatka to bylabym wierna. dltego wole sie wyzyc i dobrac sie z przyszlym partnerem tak aby mnie mogl zaspokajac.

Ja Znam gościa nawet bardzo dobrze bo pracuje do mnie który chodzi ze swoją żona na imprezy i robią zakłady kto wyrwie więcej i wbrew pozora to fajna luźną para są po ślubie i bawia się nadal podziwiam ich serio

Gość xxl-men
Mezatki i wiernosc. Nie roznia sie od babek solo, wrecz przeciwnie. I wcale nie uwazam to za zle. Odmiana tzn seks z innym dobrze wplywa na partnerstwo.

zauwazylam ze na kazdym takim podobnym temacie ciagle sie pojawia pytanie: a analny z nimi uprawialas??? co to za schizy z tym analanym???Ja nie uprawiam tej formy seksu ale kobiety sa klasyfikowane na te dzi...bez analu i na te jeszcze gosze dzi...z analem..nie wiem wogole o co w tym wszystkim chodzi.

dzieki Przemas :-)

oczywiście że tak że pozytywnie wpływa ale myślę że w tym wszystkim chodzi o nastawienie ludzi o ta zbędna krytykę i komentarze typu patrz ta znów z innym to chore jak można tak deptać czyjeś ją i krytykować innych nie widząc siebie

albo ta gadka z robieniem loda na dyskotece...nie wiem w jakich sferach ci ludzie sie obracaja :-O

dziwka to ta która za kase to robi bo chce i jej to jedno czy z analem czy bez A zwykli prości ludzie maja Wybór czy chcą czy nie osobiście nie lubię choć są różne gusta

Gość xxl-men
Anala nie mialem z zadna kobieta i nie przepadam za tym. Normalny seks w roznych pozycjach, oczywiscie oral (moja kolezanka z pracy robi dobrego). Anal u mnie kompletnie odpada. Loda na dyskotece - raz tylko mialem.

Gość do: lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
popieram cie w 100% w tym co piszesz, ja zrobiłam to co prawda 2 razy po krótkiej znajomości i wcale nie uwazam sie za k..., miałam nieziemską ochotę, zwłaszcza na jednego, był super przystojny, ale to nic... nawet jakby był quasimodo to bym poszła, miał taki zaj... głos, nigdy przed tem ani potem nie poznałam nikogo, kto by tak podniecał głosem, a w seksie więcej dał niż brał, czułam sie zaspokojona w 200%, więc o k...ie nie ma mowy; zaznaczam że to nie był żaden poznany w necie, po prostu przypadek, którego nie zapomnę,

"czułam sie zaspokojona w 200%", o to wlasnie chodzi :-) i nie gra roli jak dlugo tego faceta znasz i tyle.

Gość xxl-men
Ja w necie tez nie szukam, ostatnio mialem babke ktora spotykam w saunie (chodze regularnie). Inicjatywa wyszla od niej. Zapytala czy nie mam ochote na nia. Oczywiscie ze mialem.

no oczywiscie, niektorzy maja taki glos ze od razu kisiel w majteczkach sie robi :-) moze byc i sposob poruszania sie, gestyka a i zabojczy zaach faceta :-) te wylansowane snoby mnie nie interesuja.

*zabojczy zapach xxl-men dobry jestes:-) a nie krepowales sie nagosci przed ta pania z sauny? (jak w temacie) jak nie to uzsadnij dlaczego nie:-)

Gość najgorzej jak kobieta
uprawiala przygodny anal

ci przecietni sa najciekawsi :-) nastepny durny komentarz "najgorsze sa te z przygodnym analem". jakas obsesja na tym forum istnieje :-O

Gość xxl-men
Nie krepowalem sie bo w saunie wszyscy sa nago, a ja juz od paru lat chodze do sauny, a pozatym lubie sie pokazywac nago, nie mam z tym problemow. A babka fajna byla.

moze wpadne pozniej ale wlasciwie szykuje sie spac. jutro wpadne.

Gość do lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
przecietni faceci to przegrancy, niezbyt atrakcyjni dla naprawde atrakcyjnych kobiet

[zgłoś do usunięcia] do lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka przecietni faceci to przegrancy, niezbyt atrakcyjni dla naprawde atrakcyjnych kobiet to chyba w tym srodowisku w ktorym ty sie obracasz bo ja nie kieruje sie stereotypami.

Tak fajnie się z tobą gada na prawdę super ale trudno wszystko co dobre szybko się kończy mam tu też topik pt wesołych świat zostawię ci tam e meil napisz coś ochotę tylko nie dawaj na kafe bo zboczki cie zamecza

Gość do: lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
nie wiem kto kieruje sie stereotypami, mnie musi coś podniecić, tak było w/w moim przypadku, czyli głos, zauważ, że ja mam w nicku dwukropek!