Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddkkskskk

Argumentem ludzi z kafe jest : '' Kto ci poda szklankę wody na starość'' ? Żenua

Polecane posty

Gość ddkkskskk

Co jest zlego w byciu starym kawalerem ? Miliony jest takich na calym swiecie...a szanowna kafeterianka ''Nastoletniaaa'' twierdzi ,ze nie bedziemy miec do kogo sie odezwac na starosc... Ona rowniez nie . Bo jej mąż pierwszy kopnie w kalendarz , istnieje rowniez duze prawdopodobienstwo ,niemal 100% ze wezmie rozwód . W dzisiejszych czasach prawie kazdego to czeka. Zresztą po tylu latach bedzie mogla co najwyzej gadac o Lotto i zupie pomidorowej :classic_cool:

Gość stary kawaler,
kupie sobie zgrzewke mineralnej i w czym problem.

Gość patologiczny
Tak piszą biedaki , bazyle z kafe, nudziary których celem jest facet i samotne matki .

Gość prawiczek z warszawy
Ja będę gadał do telewizora, albo obrazów.

Gość IMO13766
Podstawowym błędem jest słuchanie melodramatycznej gimnazjalistki. Dziekuję za uwagę. :classic_cool:

Gość wy sie smiejecie ale
ja patrze na moja sasiadke, ktora juz jest stara i tak kompletnie sama, ze zaczepilaby kazdego kogo sie da, zeby choc chwile z kims pogadac :O :(

Gość IMO13766
To co? Zaczniesz teraz szybko szukać "drugiej połowy", aby się nią cieszyć, czy tylko ze strachu przed samotną starością...?

Gość czlowiek nie moze byc sam
.....

Gość IMO13766
Bo co? Jak bedziesz sam, to uruchomi się autodestrukcja i eksplodujesz jak przeciętny Arab na wycieczce w USA?

Gość aha i achhhh
jak byłam chora, to mój mężuś też mi nie podał szklanki wody, mogłam zdechnac w pokoju, bo nawet nie zajrzał i nie zapytał czy czegoś mi nie potrzeba. Dajcie spokój, lepiej być samemu niz z byle jakim chujem. W druga strone zreszta też to działa.