Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gliclada

"dziwny związek"

Polecane posty

Gość gliclada

Musze się komuś wygadać. Od ponad 3 miesięcy jestem w związku. Dogadujemy się i chyba oboje jesteśmy szcześliwi. Dodam, ze oboje nie bylismy nigdy w powaznych zwiazkach i ten traktujemy naprawde serio. Wszystko bylo idelanie do wczoraj. Wiem, że on dlugo zbierał się w wyznaniem mi uczyć i tycj słów kocham Cię, mowił mi, że ma tak, ze czasami jest tego pewny a czasami coś go blokuje. wczoraj usłyszałam je, po kilku godiznach można powiedzieć lekko się posprzeczaliśmy a on powiedział, że teraz nie jest tego pewien, że jednak nie wie co czuje. Nie wiem co o tym myslec, ja jestem w 100% pewna ze go kocham, wtedy gdy sie klucimy i wtedy gdy jest dobrze. Boje się, że on moze być ze mna nie kochajac mnie tak naprawde a tylko dla tego, ze wie ze odchodzac bardzo by mnie zranił. Dodam, ze jeszcze wczoraj uslyszalam ze jestem calym jego światem.

Gość lusinda9
A w jakim wieku jestescie??? Musisz wyczuc po gestach i zachowaniach jak partner do ciebie podchodzi i co czuje,,,słowa kocham czasami nic nie znaczy ,,tez wiele razy to slyszlaam a pozniej okazywalo sie ze facet okazal sie ostatnia świnia ....3 mc to jeszcze krotki okres by cokolwiek powiedziec wiecej

Gość gliclada
i w ogóle jakis dziwny jest wczoraj np mnie uderzył zupełnie bez powodu

Gość gliclada
no a najgorsze jest to ,że uprawialiśmy chwilę wcześniej stosunek i czułam ,że to takie przypieczętowanie tych słów :(

Gość gliclada
to nie ja pisałam, zadnego stosunku nie uprawialiśmy nigdy, mamy po 20 lat. smutne, że ludzie podszywają się pod ludzi, dla których te odpowiedzi naprawde są ważne

Gość thrt
nie kocha cie, jest z toba z sympatii, przywiazania, bo mu odpowiadasz ogolnie, podobasz sie, albo z braku laku. to proste. jak bedziesz sie z nim klocic, naciskac to cos tam zacznie sciemniac i sie wic jak piskorz, bo potem trzeba by znowu szukac dziewczyny- to klopot, a ciebie juz ma. wiec powie ci czasm ze "jestes calym jego swiatem"

Gość gliclada
boje się tego, że tak wlasnie jest... ze to przyzwyczahjenie i wygoda, ze jestem "dobra partia" i to, ze mnie ma mu pochlebia i to, że straciłam dla niego gowe jeszcze bardziej

Gość gliclada
*głowe

Gość thrt
gliclada ale spojrz na to z innej strony bywa ze uczucie przychodzi z czasem z jego strony nie musi byc tylko i wylacznie przyzwyczajenia i wygody (czemu tak zakladasz?) mozesz go w sobie rozkochac tylko powiem ci jedno: robienie jazd o to, ze nie mowi ci, ze cie kocha jest zalosne, sama sie upokarzasz. i na pewno nie pomoze ci to w niczym. poza tym niektorzy tez nie zywia ognistych uczuc do patrnerki a szafuja tym kocham cie, kocham...

Gość gliclada
właśnie ja nie oczekuje tego, zeby mi o tym mówił. nie chciałabym tylko, zeby rzucał słowa na wiatr jak to sie stało. Postaw sie w mojej sytuacji facet mowi ci w oczy, że cie kocha a po kilku godzinach mwoi, ze jednak nie nie jest tego pewien. to taki cios, troche jakbym czula sie oszukana, ja nigdy od nego tego nie wymagałam, nie naciskałam. jestem w stanie duzo dla nigo posiwecic, tylko jak go rozkochac? zanim zostalismy para znalismy sie 3 lata, nagle wsystko wybuchlo w miesiac, weszlismy w zwiazek doskonale sie znajac gdyby nie ja chyba nie bylisbysmy razem bo na poczatku ja to ciaglam jego zaangażowanie przyszlo z czasem

Gość thrt
nie wiem na pewno nie wolno tak sie podawac na talerzu z wielka miloscia i zaangazowaniem, bo to strasznie rozbestwia i on nie ma nic do roboty w tym ukladzie, bo ty jestes od starania sie i dbania o niego a on tylko bierze badz egoistka, pokaz mu zachowaniem swoim, ze ma dbac o ciebie niech nie bedzie cie pewny!

Gość gliclada
dziekuje thrt, za to wszystko, chyba rzeczywiscie powinnam się nieco zmienić. Prrzed chwilą odezwał się i chciał przepraszac ze wczoraj dałam mu czas do konca tygodnia zeby wszytsko przemyślał, powiedziałam mu że nie wymagam od niego po 3 miesiecznym zwiazku milości a szczerości. Przez ostatnią godzine chyba starał się o mnie bardziej niż przez ostatni miesiąc, może poczuł, że moze mnie stracić. jescze raz dziekuje za te słowa.

Gość thrt
zycze powodzenia!