Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannaniewiadomojaka

Nie cierpie pasierbicy i boje sie , że

Polecane posty

mój narzeczony zaprosi swoją corke i bylych tesciow na wesele ktore jest za miesiac pominmo mojego sprzeciwu. nie chce zeby ten najwazniejszy dzien w moim zyciu zakonczyl sie kleska. nie lubie bylych tesciow oraz corki jego bo jada po mnie i po moim wygladzie rowno , ex zony nie poznalam osobiscie ale ta rowniez sie smieje ze mnie. co byscie zrobili jakby wsz facet wpadl na taki pomysl? jak ich zaprosi bez mojej zgody to chyba zadzwonie do nich i poinformuje ich ze nie zycze sobie ich obecnosci na slubie i weselu

wstancie od stolu i piszcie

up

Gość morissson25
To jego córka czemu ma nie być na slubie swojego Ojca skoro wyraża taka potrzebę tak to już jest jak wiąże z osoba po przejściach ale byłych teściów to nie rozumiem po co fakt

Gość ja bym zrobila tak samo jak on
wez pod uwage, ze mimo ze to twoj slub, to jestes gosciem w tej rodzinie. On nie wyzeknie sie swojej corki. Pomysl o tym. Nie jestes ta 1 , a on sercem na pewno jest przy corke. Smutne jednak ze pchasz sie do rodziny gdzie tak Cie poniewieraja..

Gość morissson25
Ale to tez jego ślub nie tylko jej. Córka zawsze będzie ważna ważniejsza nawet od partnerki Zresztą tak czy siak załóżycielka tematu musi się z tym pogodzić bo i tak będzie skazana na kontakty z córką Po prostu trzeba było sobie ułożyć życie z kimś bez przeszłości

Gość mariannaniewiadoojaka
ale chodzi o to ze on nie jest wcale emocjonalnie zwiazany z corka sam mi to powiedzial. jego zona jest alkoholoiczka a kiedys byli tesciowie tak oczernili mojego w sadzie ze zrzekl sie praw rodzicielskich . dziadkowie chcieli wychowywac corke bo ex zona po 3 dniach od narodzin nie chciala dluzej wychowywac. ja nie bylam powodem rozstania. 6lat po rozwodzie jego sie poznalismy

Gość mariannaniewiadoojaka
potem zmadrzeli i kontakty z bylymi tesciamy sa poprawne . ale nie nie chce absolutnie ich obecnosci na weselu. zadzwonie do nich w razie czego i poinformuje ich ze nie chce ich widziec a jesli sie pojawia na weselu to dam im odczuc ze ichnienawidze. corki tez nie chce znac.

Ten facet nie jest fair wobec ciebie i na pewno w przyszłości będziesz miała przez niego problemy. Lepiej się zastanów czy ten ślub z nim to dobry pomysł.