Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaodpółroku

Samą miłością nie wyżyjesz ?

Polecane posty

Gość zagubionaodpółroku

Pomóżcie... bo już nie wiem do kogo się o poradę zwrócić, a potrzebujesz obiektywnego punktu widzenia... Poznałam pół roku temu mojego przeznaczego. Nigdy nie myślałam, że tak się da. Od razu kiedy go poznałam, czułam, że jesteśmy jednym, bratnimi duszami. Nigdy jeszcze tak nie kochałam. Byliśmy razem, ale potem mocno się pokłóciliśmy i odeszłam... Po pół roku dalej nie mogę do siebie wrócić, chciałam kilka razy zacząć z nim od nowa, ale to nie takie proste... Nie wiem czy mogę z nim być. On mając 22 lata nie potrafi skończyć z lenistwa żadnego kierunku studiów. Z lenistwa, bo jest przecholernie inteligentny. Planuję już przyszłość i boję się, że on mi jej nie zapewni. Bo ja staram się już skończyć studia i staram sie o ciekawą pracę... Pojawił się też ktoś nowy. Zamierza być prawnikiem. Zaiskrzyło. Ale jeszcze za mało go znam, żeby wiedzieć, czy naprawdę chcę z nim być. Nie wiem, czy mam wrócić do byłego czy lepiej próbować czegoś nowego, z fajnymi wydawałoby się, perspektywami ? Nie mam pojęcia, co robić...

Gość tralalalala3423
juz sie puszczasz szmato

Gość zagubionaodpółroku
ale bez trolli i podszywów, bo to poważna sprawa ;/

Gość zagubionaodpółroku
po prostu prawnika nie znam na tyle jeszcze, żeby go pokochać, za mało się widzieliśmy, ale wiem, że coś jest na rzeczy. Mam już 23 lata i muszę myśleć przyszłościowo, w tym rzecz...

Gość zagubionaodpółroku
naprawdę, nie żałujesz ? bo ja, tak bardzo się boję, że całe życie będę żałować decyzji, którą teraz podejmę...

Gość kilimandżaro
Gdyby cię kochał to starałby się do czegoś dojść w życiu żebyście mogli założyć rodzinę, ty się starasz a on ma to w dupie. Dziewczyno z dala od takich niebieskich ptaków bo tylko życie sobie z nim zmarnujesz

Gość khagern
jak myslisz ze jestes w stanie zorganizowac sobie przyszlosc to jestes w bledzie, zadna droga nie da ci gwarancji dobrej przyszlosci

Gość zagubionaodpółroku
Więc czym się kierować ?

Gość sassssssssss
ja mam ten sam "problem".

Gość prawiczek z warszawy
głosem serca, się nie kieruj tylko forsa liczy się :classic_cool: