Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intruz

Ile wcześniej zapraszać osobę towarzyszącą na wesele?

Polecane posty

Gość intruz

Witam, chciałbym poznać opinię, na temat, na ile wcześniej, wypada poinformować koleżankę/kolegę, że chciałoby się z nim bawić na weselu znajomego? Oczywiście zakładając, że nie jesteśmy z nią/nim w związku, bo wtedy to raczej oczywiste. Po prostu zastanawia mnie, ile kobieta musi wiedzieć wcześniej, aby się przygotować do pójścia na wesele z kolegą? Z góry dziękuję, za podpowiedzi ;)

Gość jaka ja kaja
jak dostaniesz zaproszenie , napewno nie tydzien przed moze nie miec sie w co ubrac,fryzura etc. a najgorzej jak pomysli ze zaprosiles ja w ostatecznosci!

Gość intruz
Nie no raczej rozumiem, że tydzień może być mało, ale znów 2 miesiące wcześniej zapraszać to się zastanawiam czy jest sens w ogóle głowę zawracać? :) Lepiej miesiąc wcześniej, półtora? :) Z facetem rozumiem, że kompletnie inna sprawa, bo wystarczy garniak przewietrzyć i buty wypastować ;)

Gość Alwaysfirst
A ja dowiedziałam się na tydzień przed, a na potwierdzenie czekałam 4 dni, także ostatecznie dowiedziałam się na 2 dni przed, ale tak byłam w nim zakochana, że się zgodziłam. Dodam że spotykaliśmy się dwa lata wcześniej, potem zero kontaktu. No i jak się później okazało, pół wesela przesiedziałam sama, a potem jeszcze musiałam odwieźć go do domu bo oczywiście pił. Porażka... Nie róbcie tak ;)