Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klient dziwek

SPOLECZNY ODBIOR PROSTYTUCJI

Polecane posty

Gość klient dziwek

witam Was serdecznie moje poglady n.t prostrytucji ewoluowaly z 3-ch zasadniczych powodow: 1. stalem sie dorosly i coraz starszy, obecnie mam 29 lat, wiec sila rzeczy inaczej na to patrze niz 14-sto albo 20-latek 2. zmienily sie normy spoleczne, era internetu rozpowszechnila branze uslug seksualnych , wyszla ona czesciowo z cienia 3. sam zaczellem korzystac z dziwek wiec sila rzeczy odbieram je inaczej niz przedtem. Zanim zaczalem korzystac, mialem silen opory moralne bo wychowalem sie w rodzinie w ktorej bylo duzo ciepla, uczuc, rodzinie inteligenckiej, mialem wsparcie rodzicow. w kazdy razie moje poglady ewolouwaly i dziwkarstwo ktore traktowalem keidys jako marginalna branze dla nieudacznikow lub kierowcow tira, zaczelam traktowac jako normalne element zycia a korzystajacyh z dziwek traktuje czesto jako ludzi sukcesu, ktorzy maja kase wiec zamiast isc zagrac w bilard ida do apartamentu 21 letniej Kasi zeby possala ona im palke i rozlozyla nogi. ciekaw jednak jestm tego, jak dzisiaj wieksozsc spoleczenstwa odbiera prostytutki oraz tych, ktorzy nich korzystaja Prosze o opinie.

Gość klient dziwek
przepraszam, to mialo isc na dzial erotyczny prosze moderatora o przesuniecie tematu