Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalalalalaaaaa

Mamy blizniakow poradzcie w sprawie wozka

Polecane posty

ogladam ich wiele chyba zdecydujemy sie na X landera twin ale potrzebuje opinii jesli ktos mial/ma prosze o kilka slow na jego temat Dzieki wielkie

Gość Hauck Roadster Duo, albo
Esprit Roadcster Duo, albo Graco Quattrro Tour Duo, albo X-lander X-Twin.

wlasnie hauck podobno jest tandetny i nie wytrzymuje dlugo graco jest fajne ale nie za bardzo dla blizniat mimo dwoch fotelikow to przednie siedzonko jest bardziej polsiedzace niz pollezace:( dlatego x lander poki co chyba wygrywa.Z jednym dzieckiem jakos latwiej ale przy blizniakach to juz klopot albo sa okropne wielkie i niewygodne albo mega drogie:( 4 tysie za wozek to ciut za duzo.

Zalezy od modelu. Niektore produkty maja kiepskie, niektore dobre, a jeszcze inne rewelacyjne, wiec sie z toba nie zgadzam.

ale ja to wiem jak najbardziej ale gdzies tam obawiam sie ze akurat ten moze nie byc super a przy blizniakach musi byc podwojnie dobry:) ciezko go gdzies zobaczyc w mojej okolicy wiec pozostaje sklep internetowy ale wtedy jest ryzyko ze nie spelni oczekiwan.Moze znajdzie sie ktos kto uzywa i jest zadowolony.

Ma 3 rzeczy z tej firmy: Esprit Viper, Hauck Alpha i mate Disneya - wszystko robione przez Haucka i wszystko dziala bez zarzutu, do tego Viper to pojedynczy model tego blizniaczego, wiec raczej bedzie dobry.

Mam

Dzieki bardzo za opinie:) moze uda mi sie go obejrzec na zywo bo naprawde jest fajny:)

Gość blizniaki....
ja mam abc zoom jest to wozek jeden za drugim. zalezy od tego jaki wolisz czy maja siedziec obok siebie czy za soba. ja chcialm taki bo moge przeciasnac sie miedzy kazda kasa i regalami w sklepie. jezeli chcesz na tylko na spacery a nie zakupy to moze byc ten x lander. moja kolezanka go ma ale jeszcze nie urodzila swoich pociech wiec nie wiem jak sie sprawdza

mam obawy ze nie dam rady takim dlugim podjechac pod kraweznik np jestem niewielka kobieta i stad zastanawianie sie nad obiema opcjami.

Gość Ej a nie możesz sobie kupić
przez internet takiego maleńkiego stelaża z USA do którego się wpina 2 foteliki Graco albo Peg-Perego i wozić je tak do pół roku, a potem się przesiąść do spacerówki parasolki np Cosatto? Jak bym była niska i chuda to absolutnie bym się nie pakowała w żaden duży ciężki wózek, tylko obeszłabym problem naokoło, bo jakoś trzeba sobie radzić, szczególnie że nie zawsze będziesz miała asystę przy dzieciach.

to wlasnie zakladam i stelaze tez sa jeden przed drugim wydaje mi sie ze latwiej bedzie mi jednak ogarnac podwojny obok siebie niz 150 cm wozek z dwoma fotelikami:( a taki mi sie marzyl jeden przed drugim...

No ale mi chodzi o Snap n Go. Ja nie wiem co ty piszesz, bo gdzie one są długie?

Jak nie masz oporów przeciwko wożeniu dzieci od początku w parasolkach to kup od razu Cosatto, bo są dobre od noworodka, o ile nie masz mega wyrw w chodnikach.

Gość blizniaki....
zalezy kkiedy urodzisz dzieci. jezeli urodzisz w lato to mozesz wsadzic je do fotelikow i na stelaz ale maluchom wygodniej w gondolach wierz mi. do tego w fotelikach nie moga byc dlugo bo to szkodzi bardzo na kregoslup. ja jstem wysoka ale szczupla i nie mam zadngo problemu z pchaniem wozka. mozna bez poblemu prowadzic 1 reka . jezlei urodzisz jesien-zima to foteliki sa do kitu bo bedzie im tam wialo z abardzo i bez gondoli ani rusz na dwor. te wozki sa teraz wszystkie lekkie, mysle ze jezeli wolisz wozek obok siebie to x lander najlkepszy wybor. jak pisalam kolezanka zakupila i chwali chociaz narazi prowadzila pusty:)

a ja miałam okropną wizualnie INGLESINĘ i była super, dzieciaki można było ustawić w dowolnej konfiguracji ale to było 4 lata temu;) teraz są zapewne lepsze pojazdy

Wlasnie bede rodzic na jesien pazdziernik listopad i stad troche moje rozterki fajnie gdyby byly spore kola i dobre zabezpieczenie przed zimnem patrze na wage x landera i nie jest tak tragicznie ze spacerowkami wazy 14,5 kg:)szerokosc na 76-80cm czyli tez nie najszerszy.Nie wiem pewnie jeszcze mi to troche zajmie ale jakis punkt zaczepienia mam:)Dziekuje wam bardzo za pomoc