Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhewgfedghtrsf

Mam kręcone włosy do pasa

Polecane posty

Gość yhewgfedghtrsf

Są kasztanowe zawsze je farbowałam ,żeby zakryć ten odcień rudości :O Nie lubiłam ani tego koloru ani tych loków.Nie dawno skończyłam 24 lata i doszło do mnie ,że chyba nie warto ich farbować ,że może powinnam zdjąć kolor i postawić na naturalność.Z jednej strony wiem,ze ten kolor nie jest taki zły a z drugiej boję się ,że będę wyglądać jak Ania z zielonego wzgórza w dodatku mam na imię Anna nie wiem co mam zrobić z tymi włosami dziewczyny poradzicie mam ciemną karnację i brązowe oczy może coś polecicie mogła bym obciąć ,ale mi szkoda :O

Gość 6uu6u6
chcesz wygladac jak wszystkie? przefarbuj sie na blad i idz na solara :( kurcze, jestes oryginalna, masz piekne wlosy to podkrec ten styl! wyroznij sie z szarej masy jednakowych dziewczyn!

Gość noicoztego ; ]
pewnie jesteś piękna

Gość yhewgfedghtrsf
Właśnie boję się trochę tej inności wiem,ze jestem inna niż wiele dziewczyn ,ale nie chce za bardzo zwracać na siebie uwagi :O wiem,ze to głupie taki mam zamiar ściągnąć kolor może troszkę skrócić chcę coś zmienić i wiem,ze muszę nie mogę ciągle mieć tego samego koloru

Gość chrzestna nie mozesz byc
przeciesz kasztan jest piekny :)

Gość chrzestna nie mozesz byc
przecież*

Gość barrakuda...
postaw na naturalnosc! sama jestem kobieta i uwazam, ze rude kobiety sa piekne taka Isla Fisher na przyklad

Gość 6uu6u6
ah, yh,wybacz, glupia jestes :D nie boj sie! mozesz byc niepowtarzalna pieknoscia a chcesz byc szara myszka. ehh...

Gość yhewgfedghtrsf
tak zrobię zdejmę kolor pewnie będę musiała je trochę podciąć więcej niz normalnie wiem,ze ściąganie koloru niszczy włosy ale to chyba lepsze niż farbowanie co 3 miesiące dzięki za rady :)

Gość barrakuda...
a co masz do Ani z Zielonego Wzgorza? :D

Gość to znaczy jak w koncu mierzyci
długie rude kręcone włosy są niesamowite ja mam kręcone, ale niestety nie są zbyt rude, a długie na razie też nie tzn tak za łopatki

Wyobrażam sobie Twoje włosy i wg mnie muszą być piękne. Nic nie rób, rudy odcień jest świetny:) Każdy kolor może być ładny, ale mysie blondy i takie szare brazy mi się nie podobają i cieszę się, że ja takiego nie mam. Też było by mi żal scinać, jeśli są zdrowe to zostaw:)

Gość yhewgfedghtrsf
ja juz mam do paska mam straszne loki jak wyprostuje to mam do tyłka są zdrowe dbam o nie ,ale na pewno trochę podetnę bo już są bardzo długie

Gość yhewgfedghtrsf
Nic nie mam do Ani z zielonego wzgórza hehehe tak mi to z dzieciństwa zostało bo tak na mnie wołali :O

Gość to znaczy jak w koncu mierzyci
zrób im zdjęcie z tyłu i pokaż nam :)

Gość jdlkjflskj
kurde rozumiem cie, ja tez jestem z natury ruda i farbuje na ciemny braz, jestem bardzo atrakycjna, wodza za mna wzrokiem ale chyba wlasnie przez ten braz czuje sie taka pewna siebie.. obecnie nie wyobrazam sobie byc tylko w rudym, zastanawiam sie jedynie nad takim glebokim kasztanem ewentualnie kolor mahoń no ale narazie jest jak jest

Gość yhewgfedghtrsf
ja już mam dość brązu :O blondu się boję nie pasuje do mnie ten kolor a nic kolorowego nie chcę już podjęłam decyzję schodzę z koloru i wracam do kasztanu