Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GwiazdaFantazja

nie kocham męża. chcę rozwodu a rodzice sie pieklą i grożą mi

Polecane posty

moje uczucie sie wypalilo.bylam z tym człowiekiem 7lat (2 po slubie) . nic do niego nie czujel jestem nieszczesliwa, odrzuca mnie od niego mimo ze nie zrobil mi nic złego. nie czuje sie przy nim kobietą tylko jakąś emerytką :( powiedzialam rodzicom ze chce sie rozstac... nawyzywali mnie od debili, grożą ze sie mnie wyrzekną, ze sie wyprowadzą bo wstydu nie zniosą przed rodziną :( co mam robic :(

Gość może dorosnąc i zostawić
rodzicom ich własne problemy? Tyle lat martwili się o Ciebie, a skoro dorosłaś, to daj im odpocząć i rozwiązuj swoje małżeńskie problemy sama.

no własnie ja chce rozwiazac to sama a oni mnie na siłe chcą godzic. w domu płacz, lament, modlitwy.... ;( nawet jakiegos psychiatre chcieli mi przywiezc... sami niech sie leczą.... mama powiedziala ze swiat jej sie wali na głowe...... kurwa ma męża dobrego,dzieci.... a jej sie swiat wali bo ja chce sie rozwiezc..... co ja mam powiedziec...

Gość Blada rada
Poproś ojca żeby ci dupsko zdrowo statarował. Bo ci sie w nim poprzewracało

Gość może dorosnąc i zostawić
Jeśli chcesz się rozwodzić, to czekają Cię w najbliższej przyszłości o wiele gorsze rzeczy niż pretensje rodziców. Lepiej się na to przygotuj i oszczędzaj nerwy.

Gość witaj w kliubie chociaż ja nie
jestem jeszcze mężatką, ale ma długi staż - wiesz co i tak z nim zostaniesz choćby nie wiem co = tak jak ja

Jak sie nie kochacie, to po co byc razem? Dla dzieci?...myślę,że nie ma co tracić życia dla poświęceń,ktore moga tez wplywac niekorzystnie na dzieci przy kłutniach i patrzeniu sie na Wasz związek jako przyklad. Trudna decyzja...

Gość barrakuda...
"wstydu nie zniosą przed rodziną " :O wazniejsza opinia rodziny i znajomych od szczescia wlasnej corki takie rzeczy Tylko w POlsce :D

a moze jestes tylko zmeczona? moze Wasze zycie jest monotonne? wyjedzcie we 2 na wakacje bez dzieci,skoro tak rodzice Twoi chcą byscie byli razem to niech wnuki biorą;d

Gość barrakuda...
no dobra, le jeszcze 2 lata temu jak bralas slub to go kochalas dlaczego ci sie odmienilo? zmienil sie jakos? chyba jest tym samym facetem za ktorego wychodzilas?

Gość jak w temacie___
a ja sie spotykałam w narzeczeństwie 10 lat, a miesiąc przed planowanym ślubem rozstaliśmy się, a wszystko było już załatwione. Suknia, goście itp. Teraz jestem sama już 4 lata.

Gość kurna ludzie czytajcie
ona NIE MA DZIECI. Po co odpisujecie, skoro nie czytacie najpierw całej wypowiedzi autorki????????

Gość jak w temacie___
i to ja postanowiłam to zakończyć i to zrobiłam, a moi i jego rodzina nie mieli nic do gadania. Bardzo cierpiałam ,ale czasem warto wszystko przemyśleć i się zdecydować na ostateczny krok, niż ciągnąć w nieskończoność coś co nie ma już sensu.

moze bylam niedorosla do slubu.. nie zamierzam robic z siebie niewiadomo kogo i chowac glowy w piasek... bylam mloda, głupia. ale ciesze sie ze umiem sie do tego przyznac..a a rodzice?? mama mi karze byc szczesliwą, tak na zawołanie, pstryknie palcem i mam byc szczesliwą kobietą

Gość helalala
wszystkie matki gadają tak samo

Gość Blada rada
A co ty tam za głupoty pierdoliłaś p-rzed ołtarzem?

ale mama ciągle uwaza ze ja jestem winna, nie kazda matka wyzywa swoje dziecko od po@@@anych..... nie grozi ze wyrzucą mnie z mieszkania , nie grozi sie mnie wyprze, wyprowadzi itd...

Gość Karminowa Panna
A ile masz lat, ze mowisz ze za mloda bylas na malzenstwo? Kto bardziej chcial tego slubu? Ty czy mąż?

Gość nienawidzę go z całego serca k
ja tez dwa lata po slubie, chce sie rozwieźć

Boje sie troche żeby mi cipa nie zarosła. Jak myślicie?

spierdalaj podszywie

o kurde serio młoda jestes

nie było potrzeby brania slubu tak szybko., chcialam wyprowadzic sie z domu...usamodzielnic, a to był jedyny warunek. rodzine mama bardzo konserwatywną.... :( tylko szkoda ze tylko w stosunku do mnie a nie do reszty rodzenstwa :(

Gość barrakuda...
a dlaczego mieliscie parcie na slub? zawsze mnie to zastanawia..W jakim CELU?

Gość Karminowa Panna
wow! jak sie związałaś ze swoim obecnym mężem miałaś 14 lat? ? troche mało :/ i s\ślub... pewnie to był Twoj pierwszy chłopak.. w tak wczesnym wieku go wybralas, że nie dziwie sie ze wybralas zle :o Miałaś 19 lat jak wyszlas za mąż za faceta, któreego wybrałaś mając lat 14 czyli będąc w okresie dojrzewania, kiedy to szalały hormony. Tamta 14latka i obecna 21latka to dwie różne osoby i nie dziwie sie, że facet juz nei pasuje. Pytanie tylko- po o był ślub w tak młodym wieku? Sukienki i wesela sie chciało? Trzeba b yło zająć sie życiem, nauką, a nie w dom sie bawić w kwiecie wieku...