Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznalam takiego

Jaki jest 30 letni mezczyzna?

Polecane posty

Gość poznalam takiego

Widac, ze dba o siebie, jest wygadany i ma poczucie humoru. Jest 10 lat starszy odemnie. Jakie piorytety maja tacy mezczyzni? :)

Gość szukasz mnie?
sa powazniejsi, bardziej dojrzali, wiaodmo sporadycznie 30 latek to prawiczek wiec lubia seks i umieja sie nim cieszyc ;)

Gość o bozeeee
nie ma reguły na to ... jeden moze miec sieczke w głowie, puby i koncerty a drugi moze chciec rodziny, inny laske na bzykanie i nic wiecje... to zalezy od faceta.

Gość poznalam takiego
hmm.. z pierwszych spotkan odnioslam wrazenie, ze to poukladany zycviowo, ale szalony i spontaniczny zarazem mezczyzna. Nie wiem wlasnie czy imprezowicz, czy nie.. Nigdy nie spotykalam sie z 30 latkiem i czego moge sie spodziewac od takiej osoby

Gość kfcjskvcjsdkjhksdjv
a skad my mamy ci powiedziec umow sie to zobaczysz kazdy czlowiek jest inny napewno to nie malolat wiec juz cos przezyl ponoc najlepszy wiek

Gość spytaj mamy
jesli spotyka sie z malolata to wiadomo - zamoczyc, najlepiej w dziewicy, dopoki ona sie o nic wiecej nei dopomina to jest fajnie

Gość prawiczek z warszawy
mam 27 lat i moje priorytety nie zmieniły się w ciągu ostatnich 5 lat.Ufam że są u wszystkich te same oto one: 1. dobre cycki 2. dobre obiady 3. dobry samochód