Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Epidemic.Of.Hate

Kobiety pomóżcie desperatowi

Polecane posty

Gość Epidemic.Of.Hate

Witam Was drogie Panie - pragnę zasięgnąć Waszej opinii w pewnych sprawach bo już sam nie daję rady :(. Sprawa ma się tak, że jestem z partnerką od 4 lat, jak na razie wszystko było ok, jednakże od pewnego czasu moja partnerka większość wolnego czasu spędza przed internetem grając online. Na początku nie miałem z tym żadnego problemu - jednakże ostatnio nawet nie rozmawiamy (chyba że o jej osiągnięciach w grze), brak seksu ( nie piszcie typowy facet bo seksu mu trzeba , bo taka nie jest prawda, ale każdy normalny człowiek ma jakieś swoje potrzeby) Rozmowy nic nie dają - ponieważ po wielu zapewnieniach z jej strony nic się nie zmienia. Dodam tylko, że w domu to ja sprzątam, gotuje itp. Nie wiem co z tym zrobić bo moja cierpliwość już się kończy. Może otrzymam od Was jakieś wskazówki co w takiej sytuacji robić.

Gość to znaczy jak w koncu mierzyci
a w co tak ciągle gra?

Gość Blada rada
Zrób jej bachora i sie ożeń. Ale bedom jaja ;)

Mam praktycznie to samo z mężem. Tego się nie da przeskoczyć, możesz to tylko zaakceptować. Ja na szczęście(?) jestem tak zajęta (a będę jeszcze bardziej), że już przestałam na to zwracać uwagę. Co w sumie też chyba dobre nie jest :(

Namów ją na wizytę do psychologa. Uzależniła się od gier. Terapia powinna pomóc. I nie łódź się, że jej samej przejdzie.

Gość Epidemic.Of.Hate
Dziecko nic nie zmienia. Bo i jeszcze tym tylko jak będę musiał się zajmować.

blada rada> gdyby zrobił jej bachora to musiałby się nim zajmować. Ona nie miałaby na to czasu, bo przecież w grze są właśnie wybory jakiegoś króla, albo musi pojawić się na jakimś ślubie, coś sprzedać, jej postać musi walczyć i tak w kółko!

Gość 432948343
ja bym chial miec zone ktora gra na kompie

Gość Epidemic.Of.Hate
Ostatnio były spacery i był problem bo kur*** zimno, no !!!

Gość Blada rada
I na tym majom polegać jaja :)

Tak jak ktoś napisał wyżej, samo jej nie przejdzie. Albo będzie chciała to zmienić i pójdzie na jakąś terapię albo Ty zmień dziewczynę, jeżeli jej problem Cię przerasta.