Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania rut

Nękanie telefoniczne.. co robić?

Polecane posty

Gość ania rut

Witam. Od kilku dni ktoś mi puszcza króciutkie sygnały z zastrzeżonego numeru.. Nawet do kilkunastu dochodzi w ciągu nocy.. Nie mogę wyciszyć tel na noc bo to tel służbowy i muszę być dostępna. Co mogę z tym zrobić? Mam małe podejrzenia kto to może być ale jak to udowodnić i co tej osobie grozi. Proszę o pomoc w sprawie.

Gość dgggfd
w nocy masz byc dostepna pod telefonem sluzbowym? to co Ty robisz lekarzem ejstes?

Gość ania rut
Niee W razie awarii w banku.

Gość ania rut
nie, należe do 30 samurajów - ratujemy japonie.

Gość mcmcmc
może u operatora coś z tym zrobią? blokada tego nr przychodzącego np? bo dla policji to za mało żeby uznać za nękanie, nie będzie nawet wszczęcia postępowania z powodu (wybierz przyczynę): 1)niskiej szkodliwości czynu 2)braku znamion przestepstwa

Gość ania rut
Możesz tak łaskawie osobo podszywająca się pode mnie znaleźć sobie inny wątek do takich pierdół?

Gość ania rut
aha. Spróbuję się czegoś więcej dowiedzieć u operatora. ;)) Dzięki

Gość Hazarrdzista.
wygląda na to, że ktoś bardzo dobrze się oriętuje że w nocy masz wł tel.

w orange mam coś takiego (pewnie inne sieci też mają) jak ma zastrzeżony to się nie dodzwoni do mnie. - Aby włączyć usługę należy wysłać SMS o treści AKT BPA pod numer 8087 lub wpisać z klawiatury telefonu kod *110*71# i nacisnąć klawisz połączenia. - Sprawdzić status usługi można poprzez wysłanie SMS o treści SPR BPA pod numer 8087 lub wpisanie z klawiatury telefonu kod *110*71*01# i naciśnięcie klawisza połączenia. - Wyłączenie usługi nastąpi po wysłaniu SMS-a o treści REZ BPA pod numer 8087 lub wpisaniu z klawiatury telefonu kod *110*71*00# i naciśnięciu klawisza połączenia.

Gość ania rut
może to głowny księgowy? to stary dziad ok. 50, łysy, źle ubrany, widzę że ukradkiem się na mnie gapi i ślini :(

Gość ale macie problemy
w Play, erze, plusie, orange, mbank mobile można zablokować numery zastrzeżone. dzwoniący usłyszy komunikat ze nie życzymy sobie rozmawiać z numerami zastrzeżonymi....