Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartwiącaSię

Spóźnia się !

Polecane posty

Gość MartwiącaSię

Witam ! Mój problem jest bardzo prosty- normalnie mam okres dosyć regularny, przesunięcia to 1-2 dni... W zeszłym miesiącu okresu dostałam 18go a teraz jest 24 i nic !!! Bardzo się boję... W przeciągu miesiąca nie uprawialiśmy z moim mężczyzną seksu, nawet w prezerwatywie. Odbywaliśmy stosunki analne, po których od razu się wypróżniałam, a podczas nich w pochwie miałam tampon. Uprawialiśmy też seks oralny, ale Mój mężczyzna mył ręce po każdym dotknięciu swojego penisa. W tym miesiącu miałam bardzo dużo stresów.. Nasz związek o mało co się nie skończył.. Mało spałam, budziłam się, dużo płakałam, bałam się potwornie. Teraz czuje się trochę jakbym miała dostać okresu, ponieważ bolą mnie piersi, od czasu do czasu czuję ból jajników, a w majtkach mam pełno śluzu. Wyskakują mi również pryszcze, chociaż normalnie mam naprawdę nieskazitelną cerę (mam 17 lat). Myślę, że okres spóźnia mi się przez stres ale boję się :(( Co o tym myślicie? Proszę o mądre odpowiedzi.

Gość zgaga.
ha, ha no proszę, proszę :) albo kolejne prowo albo nasza autorka jak na swój wiek ma niezłe przeżycia seksualne już za sobą. Mam jednak nadzieję, czego się oczywiście nie dowiem, że to prowokacja. :p

Gość MartwiącaSię
Nie, to prawdziwy problem... Opisałam wszystko i mam nadzieję że ktoś mi pomoże

Gość drzewko82
nie po to bog dal czlowiekowi odbyt ;/ to obrzydliwie grzebac w gownie!

Gość kontrabasik
zrób test a później jak Ci się nie pojawi nadal okres porozmawiaj z mama i idź do lekarza. Nie jesteś za młoda na takie "igraszki"?

Gość zgaga.
bez przesady z tym odbytem :p autorko -> do apteki i po test

Gość MartwiącaSię
Szanowne drzewko-istnieje coś takiego jak higiena osobista oraz lewatywa którą się stosuje przed stosunkiem analnym. Nie wydaje mi się jednak, żeby moje pytanie dotyczyło Twojego zdania na temat seksu analnego.

Gość Twojryj
Odbyt to twój ryj drzewko. PIERDOLONY FARCIARSKI SKURWIEL

Gość MartwiącaSię
może to dziwnie brzmi, ale seks analny jest przyjemniejszy dla mężczyzny i bezpieczniejszy trochę... i podoba Nam się. Myślicie że duże jest prawdopodobieństwo ciąży ?

Gość Smutny Tulipanek
17 lat i rozwalony odbyt :o dziecko drogie, odbyt nie po to jest, kiedyś kupy nie utrzymasz. :D

Gość Smutny Tulipanek
przyjemniejszy dla meżczyzny, a dla Ciebie? Tak bardzo go kochasz że się przed nim tak aż dajesz poniżac? Skoro pozwalac traktowac się jak szmatę, to nawet się nie dziwie że związek o mało się nie skończył, Tój książe moze wszystko bo i tak to Ty sie poniżysz... Nie jesteś w ciąży, ale my nie jestesmy wróżkami...

Gość MartwiącaSię
Tak, kocham go aż tak. I nie, nie traktuje mnie jak szmaty-raczej jak swoją królewnę. Dla mnie to też jest przyjemne, bardzo lubię akurat takie doznania. Nieco pikanterii jest naprawdę fajne :) Oboje to lubimy, więc nie widzę problemu... I dla mnie w żadnym wypadku to nie jest poniżenie, serio ;) no, mam nadzieję że dostanę tej miesiączki w koncu..