Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagiel hakiel

do dziewczyn które mieszkaja z rodzicami

Polecane posty

Gość hagiel hakiel

czy tez macie wrazenie ze czesc meska znajomych waszych rodziców a takze wujkowie.. chca was przeleciec? niedobrze mi od tego jak sie tak dewiancko patrza lub rzucaja jakimis komentarzami przy rodzicach!!rżygać mi sie chce na starych dziadów podrywajacych mlode dziewczyny jestescie obleśni !

Gość hagiel hakiel
szczególnie po alkoholu

Gość hagiel hakiel
up

Gość hagiel hakiel
az mnie ciary przechodza z obawy ze ktorys z nich mialby mnie dotknać :O

Dużo zależy od otoczenia. U mnie akurat ci bliscy byli albo zwyczajnie porządni albo bali się ojczyma A ci dalsi to tak trochę hm... Ale to i tak było zanim wyładniałam, teraz było by gorzej

Nie mam takich wujkow, a moi rodzice nie maja takich znajomych. Chyba ze faktycznie boją sie mojego starego - a jest sie czego bac ;D

Gość hagiel hakiel
przez tych oblechów mam dzisiaj nerwy

Moja kolezanka. Super babka....Ona by sobie poradziła (i poradziła :) ) tak: -Ja sie patrzy taki wujaszek na Ciebie i sie oblizuje, to Ty weź złap sie za cycki z dumą i wyniosłością dwa razy majestatycznie podnies do góry i powiedz do niego: -widzisz? w dupie, a nie dostaniesz : P

Gość dfdsvggf
mnie kiedys wujek (maz siostry mojej matki!) zastrzelil propozycja wyjscia w ustronne miejsce na weselu kuzyna :O kurva gosciu siega mi do szyji, lysy jak kolano z glowa jajowata ale nie wzdluz ale wszerz (jak Stewie Griffin z Familly Guy), ktorego znam od dziecka :O nie wiedzialam czy rozesmiac mu sie w twarz czy strzelic przez ten lysy durny leb :D

ja bylam kiedys na weselu u kuzyna i jakis dziad ze strony jego zony powiedzial 'moze ze mna zatanczysz? niech sie chociaz do tych cyckow poprzytulam' :/ tez kuzwa lysy, 1,50 wzrostu, spocony i pijany jak swinia.. Kurwa, fuj.