Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BurleSKA

nowo poznany facet coraz częściej mówi o ślubie

Polecane posty

Gość BurleSKA

poznałam go n aportalu randkowym tuż po zakończeniu 2 letniego związku. facet przystojny i dobrze wychowany, pan porucznik, grzeczny i miły. ostatnio w żartach mi się oświadczył ( 2 razy ). Żeby załagodzić sytuację zaczełam zartowac, ze do slubu daleko bo trzeba odlozyc pieniadze, zeby wesele mozna bylo wyprawic w Wenecji np. :) myslalam, ze takie gadanie go ostudzi. a on do mnie mowi, ze jesli tyle to on juz odlozyl - odklada od poczatku kariery w wojsku :O zartuje ,ze moge juz wybrac pierscionek... ze jesli chce to slub bedzie wojskowy z honorami.. szok... z jednej strony facet jest idealnym kandydatem :) nic mu nie brakuje.. nie jest babiarzem...z normalnej rodziny.. schlebia mi ,ze mysli o mnie powaznie..,ale troche mnie to przeraza... jest starszy o 8 lat ode mne, ale to nie klopot

Gość kira najtli
sluchaj jesli on jest taki jak piszesz to faktycznie niezle trafilas... gosc oszczedny, wojskowy, przystojny i porzadny... ciezko o takich teraz... łap okazje :) co do slubu wojskowego... zawsze mi sie podobaly... eh

Gość salamanzer
a ja myśle że z nim nie jest wszystko w porządku, kiedyś przez 2 miesiące sama próbowalam poznawac facetów na portalu randkowym ale bardzo szybko sie przekonalam że ci faceci sa samotni nie bez powodu - wszyscy maja jakies skrzywienia psychiczne, normalnie: KAZDY JEDEN TO PSYCHOL TAM, dlatego UWAŻAJ NA NIEGO I PILNUJ SIĘ

Gość BurleSKA
wiesz...to ,ze wojskowy to akurat mnie nie kreci.. moj ex tez jest wojskowym... moze dla kogos kto nie zna tego miosu to jest atrakcyjne :) chociaz sluby wojskowe tez mi sie zawsze widzialy :)

Gość BurleSKA
tez tak pomyslalam, ale porozmawialam z nim.. jedyne co go wyroznia to podejscie do kobiet.. nie interesuja go zwiazki na chwile... jest dosc wymagajacy... ale potrafi sprawić, że kobieta się przy nim dobrze czuje. to taki typ, że jak kobieta da mu szczęście to jej nieba przychyli na kiwnięcie palcem...

Gość salamanzer
kazdy facet na początku potrafi się postarać i nieba przyhylić, prawdziwe oblicze pokazuje jak juz dostanie to czego chce

Gość z kafarem
posłuchaj Zołzo , wojskowi to najgorszy chłam i pijaki, piją na każdym zgrupowaniu i na każdych manewrach a przy okazji zaliczają panienki , kto panienki nie zaliczy w czasie manewrów i na poligonie to jest ciota, więc każdy się stara zaliczyć panienek jak najwięcej :)

Gość BurleSKA
jestem duza dziewczynka i poznalam wielu facetow - wiem o czym mowisz... ale ten gosc jest taki ulozony, ze az za bardzo :) znam tylko 2 rownie porzadnych... i chyba jest za idealny wg mnie...

Gość BurleSKA
z kafarem nie wiem o jakim wojsku mowisz...chyba o podoficerach i szeregowych. nie wiem skad masz taki obraz...chyba z opowiesci o zlym i zapitym wojsku... czasy sie zmieniaja... w wojsku juz nie pija na manewrach bo za to grozi ŻW i wypad z wojska.. zaktualizuj informacje

Gość salamanzer
no ja nie wiem, skoro ci sie podoba to bądz z nim, ale na pewno nie radzilabym ci przymowac oswiadczyn zanim go bardzo dobrze nie poznasz

Gość BurleSKA
spokojnie...nie spieszy mi sie do slubu... kolezanki mowia ,ze drugi raz moge nie spotkac takiego faceta... ;/ ale sama nie wiem ,co robic... ciagle mysle o eksie...ale on nie jeste materialem na meza... nie chce o tym nawet sluchac... ;/

Gość kwartnik
też bym bzyknął i kopnął Ciebie w zad na jego miejscu :)