Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateoeoeoeoe

Dlaczego przeciętne dziewczyny poszukują

Polecane posty

Gość mateoeoeoeoe

przystojniaków ? przeglądam różne portale randkowe z myślą, żeby może sie zarejstrować i coś sprubować zagadać(jestem dosyć nieśmiały), ale patrząc na opisy dziewczyn to myśle dlaczego one mają takie wymagania ? Przykład: zupełnie zwyczajna dziewczyna, a w opisie kogo szuka napisane: inteligentny, przystojny, wysoki, wykształcony. Nosz KUrnaaaa można sie załamać...

Gość kontrabasik
słuchaj nie łatwiej jest poderwać dziewczynę w realu? I dla nas dziewczyn jest fajniej poznać kogoś "na żywo"a w necie to nie wiesz kto i jak.

Gość bo mamy rownouprawnienie
przez lata obserwowalam, jak biedne stare rozwiedzione oblechy szukaly mlodych pieknych inteligentnych i ustawionych lasek. Ale widze, ze teraz panny wreszcie zaczely robic to samo, co 99% brzydkich mezczyzn robilo od zawsze. W czym srednio atrakcyjna kobieta jest gorsza od oblesnego mezczyzny? Skoro on moze pragnac slicznotki, ona tez moze miec wymagania!

Gość kwartnik
to tak jak z CV, napiszesz 100 maili i na sto otrzymasz jedną odpowiedź , jakaś kobieta odpisze, że jesteś durny pisząc to CV po raz setny ale może warto, napisz teraz mail do kobiety, która uważa , że jesteś durny :)

Gość mateoeoeoeoe
ale mi chodzi, że ona już na samym początku odrzucają ludzi, nawet nie dają im tak naprawde szansy na rozmowe. Potem nagle następuje wielkie zdziwienie, że facet który przyszedł na randkę wysłał inne zdjęcie jakiegoś przystojniaka i niby fajnie sie gadało itp itd, ale nie jest taki piękny i już jest przegrany.

Gość hoohoo
rozumiem ze tobie nie zalezy zeby była np szczupła inteligentna i atrakcyjna i dlatego uwazasz ze ich wymagania sa takie glupie?

Gość Minka Alinka
Czyli robią to samo co faceci:-O No straszne, naprawdę :-O Kobieta juz nie może mieć żadnych wymagań

Gość mateoeoeoeoe
wiesz przeglądałem sobie akurat taką przeciętną dziewczynę tak miło jej z oczu patrzyło, myśle sobie fajna osóbka zapewne miła i ciekawa, a opis głupiej tipsiary :P

Gość Minka Alinka
A co to znaczy opis głupiej tipsiary?:)

Gość mateoeoeoeoe
no wiesz o co chodzi :P

Gość doflajfleelafl
ja jestem przeciętna a startujądo mnie same ciacha, w ogole widze zwyczajnego mysle że mozna by cos , a on zadziera nosa, spotykam ładnego mysle nie mam szans a tacy to na mnie lecą . brzydcy ludzie mają kompleksy i szukają pieknych a piekni doceniają wnętrze

Gość mateoeoeoeoe
ja akurat kompleksów nie mam jestem raczej powyżej przeciętnej poprostu mnie to dziwi.

Gość mateoeoeoeoe
a może przeciętni myślą, że są piękni ? tego nikt nie wie...

Gość porzadna kafeteryjka
mój ex był pieknym cudownym chlopakiem a ciągle miał kompleksy, wydawało mu sie że jest brzydki, i że nie ma u mne szans, a ja jestem brzydka już w ogole,...