Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadyrwaler.

Samotne matki są same sobie winne że faceci ich niechcą

Polecane posty

Gość sadyrwaler.

Nie mówie o przypdkach, że np ojciec dziecka zmarł. Wiadome są przykre sytuacje. Ale pozatym same jesteście sobie winne. Wybieracie bad boyów, lovelasów, macho, brutali, drani którzy mają was za nic i traktują najczęsciej przedmiotowo i wykorzystują chwilowo, żeby zaraz rzucić. I potem dziecko np z wpadki i co?. Silny i odważny mężczyzna bo za takich ich macie tych co wyżej wymieniłem zostawia was z dzieckiem. I co ja mam być z taką kobietą?. Która rozumu nie użyła wcześniej? Podajcie mi jakiś rozsądny argument czemu miałbym być z taką kobietą??

Gość dffffff
to prawda nie stety. Argumentu na to chyba nie ma

Oj gadasz głupoty...Nie zawsze tak jest,że wybieramy takich drani za facetów,czy mężów.Ja na przykład miałam cudownego faceta,wszystko się pięknie układało,byliśmy zakochani,szczęśliwi i zaręczeni.Oboje myśleliśmy o ślubie i dziecku.Ale niestety jego brat zginął w wypadku a firma zaczęła bankrutować i zaczęło się..zamiast 1 weekendu imprez był 1 dzień w miesiącu trzeźwy albo nawet i nie.Wrzeszczał,wszystko mu przeszkadzało ale kiedy mnie uderzył i nasze dziecko odeszłam bo co mam być z frajerem?Jestem przegrana tak?Nie zawsze uda się wszystko zaplanować do końca życia.Faceci też mają dzieci z innymi kobietami i mają już być sami do końca życia?Powodzenia :O

Gość ale kogo to obchodzi
A nie wiesz o tym, że jak kobieta jest zakochana to świata nie widzi poza swoim mężczyźnie i wydaje się jej że jest idealny? Zakochana kobieta nie widzi i nie chce widzieć, że ten którego kocha nie jest wart tej milości. I co powiesz o "mężczyznach" którzy w taki sposób wykorzystują kiebiety? Nie uważasz że to nieodpowiedzialne dupki? takie dzieci bez wyobraźni i szacunku do kogokolwiek? Oni są winni, a nie zakochana kobieta.

Gość juliusz słowacki
naćpana żelkami oraz ale kogo to obchodzi, bardzo mi przykro :( .... że w tak żenujący sposób leczycie swoje kompleksy i życiowe niepowodzenia. Frajer i dupek to dwa słowa których nigdy nie użyła by kobieta która chce uchodzić za atrakcyjną dla mężczyzny. Łatwo jest szukać u kogoś winy ale proponuję wpierw spojrzeć na siebie.

Czasem można popełnić błąd, uwierzyć w kłamstwa, potem przełknąć rozczarowania i żyć pomnym wszystkiego co się stało. Panna z dzieckiem nie jest towarem wybrakowanym, jest po prostu człowiekiem a gatunek nasz wszak znany jest z tego że "błądzenie" to jego drugie ja.

tylko ze jedni mogą błądzic i bedzie im w tym dobrze a inni zostaną zepchnięci na margines

Gość efefefefewf
" A nie wiesz o tym, że jak kobieta jest zakochana to świata nie widzi poza swoim mężczyźnie i wydaje się jej że jest idealny? Zakochana kobieta nie widzi i nie chce widzieć, że ten którego kocha nie jest wart tej milości. I co powiesz o "mężczyznach" którzy w taki sposób wykorzystują kiebiety?" To co ona w nim takiego widzi?. Tu jest właśnie pewien błąd w twoim myśleniu co ona takiego w nim widzi?. Rzecz w tym że większość kobiet na takich leci. Jeżeli tego draństwa one nie widzą bo są zaślepione w czymś innym to co one takiego widzą?. Pozatym podłego traktowania już na etapie wstępny nie trudno nie zauważyć. Przeciesz to nawet naukowcy udowodnili, że właśnie kobiety do takich lgną. Kobieta pójdzie za takim właśnie facetem bo w jej rozumowaniu to prawidziwie męski facet. A potem jak jest dziecko, którego ten męski nie chce. To kobieta zmienia zdanie i szuka partnera w takich, których miała za nie męskich, za nudnych, za niepewnych siebie. Pomijam oczywiście przypadki, że np mąż zmarł lub inne tragedie.

Gość ho ho ho
"to życzę ci żeby Twoja córka" - i właśnie to jest idealny przykład na to co zostało tu już wcześniej powiedziane, typowa polska mściwość połączona z bezsilnością będącą wynikiem uświadomienia sobie, że takie sytuacje wynikają wyłącznie z winy kobiet które się w nich znajdują. Oczywistym jest więc, że łatwiej jest robić z siebie ofiarę "miłości" oraz próbować udowodnić innym ich niekompetencję niż samemu przyznać się do własnej winy. Przecież to takie proste i tak bardzo kobiece. Córka to rodzina ale gdyby tak zrobiła i znalazła sobie takiego faceta to nie omieszkał bym powiedzieć jej co sądzę o niej i o jej płytkim podejściu do życia. Wiedziałbym bardzo dobrze czym zakończy się jej związek ale to już ona musiała by sobie z tym radzić w życiu a nie ja czy jej matka. Jeśli ktoś popełnia świadomie błąd to nie ma żadnego usprawiedliwienia i musi liczyć się z konsekwencjami bo nikt nikogo nie będzie w życiu prowadził za rączkę. Poza tym nie rozumiem jak można kogoś usprawiedliwiać i mówić, że zrobił coś "niechcący" i "chciał dobrze ale to inni są winni" czy w końcu wmawiać, że białe jest czarne. Takimi wymówkami posługują się ludzie których mentalność i wartości etyczno moralne znajdują się na poziomie szkoły podstawowej. Nie ma tu znaczenia czy ktoś jest rodziną czy nie bo przecież idąc tym tokiem rozumowania gdyby się zawsze broniło własnej rodziny to trzeba by uznać, że ojciec który jest alkoholikiem albo molestuje dzieci powinien zostać usprawiedliwiony bo robi to jedynie z czystej miłości i nie jest świadomy tego jak bardzo je krzywdzi. Podobnie trzeba by wymyślić alibi synowi który potrącił samochodem pieszego bo wracał z imprezy pijany a córka która pakowała się sama do łóżka i teraz jest w ciąży została przecież podstępnie omamiona przez jakiegoś "łobuza" i wykorzystana.

Gość mokusze78
Hej TTTTTTTTTTTTTTempaku jakie maczo opisze Ci chwilkę miłości było miło pare latek ale się skończyło macie za zwyczaj nie cierpliwe penisy myślicie że jak macie dzieciaćka to już wszystko możecie kobietka Wasza jest własnością spadajcie nawet w sex jest z Wami przewidywalny ale My Jesteśmy maczo tylko umiecie nam mowic ze jakie z nas matki a Wy gdzie jesteście mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmacz0 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smutny korniszonku pa pa

Gość gośćtom
Tomcio z tej strony mam pytanie do mam ktore sa samotne z dzieckiem wiec moja chistorja zaczela sie tak kiedy sie poznalismy ja bylem jeszcze w zwiazku malzenskim ktory czekal na rozprawe nie robiac kobiecie nadzieij odrazu ja uswiadomilem.... ze nalezy miec w sobie jak ja to mowie odrobinke szacunko nasz kontak sie troszke ukrucil lecz swieta stwozyly to ze sie spotkalismy postanowilismy po moim powrocie sie spodkac i tak sie zaczelo..... nie zwazalem na to o ktorej koncze itp zalezalo mi zeby spodkac sie z nimi wspolne kolacje mala jest tak slodka ze mimo ze nie jestem jej biologicznym ojcem calym sercem kocham..... i tak zaczelo sie robic miedzy nami ze zaczolem przyjezdzac codziennie wiadomo wieczorem po pracy czasem bylo tak ze mala juz spala a ta kobieta to zejsc ze mnie nie chciala czesto sie kochalismy zaskakiwala mnie kazdego dnia nie tylko sprawami luzkowymi ale spowodowala to ze czulem sie dla niej facetem a ona powiedziala ze jestem pierwszym meszczyzna ktory sprawil ze dzieki mnie poczula sie jak prawdziwa kobieta i tak bylo z dnia na dzie z tygodnia na tydzien wspulne plany na wakacje zarezerwowane bilety do polski wspulny plan odremontowania dziecku pokoju czulem sie ze zyje i ze mam dla kogo zyc a najwieksza radosc sprawialo mi to jak ona z czasem zaczela tlomaczyc malej ze jestem dla niej jak tata ale do czego daze minely cztery miesiace dala mi sama klucze stracilem w chwili juz obecnej mieszkanie po kilku tygodniach zaczol sie koszmar poznala kolezanke smiesznie to zabrzmi ale to jej slowa przyjaciulka i gdzie prosila mnie zeby za duzo nie gadac przy niej juz mi tu cos niepasilo.... no ale wracajmy do tematu zaczela sie jazda zaczela stawiac mi warunki typu nie wydzwaniaj jak jestem w pracy po pracy zanim odbierala mala powiedziala ze to jej czas i tylko jej 2 godziny po szkole zaczely sie coraz czestrze wypady do pseldo przyjaciolki po czym wracam zmeczony po12 godz pracy a ja nagle musze zapier...... zmywac sprzatac i co najleprze przygotowac sobie posilek do pracy i nagle bom faza bo powiedzialem co otym mysle to mam w********ac pytam sie gdzie na ulice stracilem wszystko na chwile obecna do wyplaty nie jestem w stanie wynajac pokoju nawet to ja nie interesowalo poczym nie ona mnie tak dusila w klace piersiowej leczmala majeczka ktora widzi co sie dzieje placze i mowi tata tomek nie odchodz boli mnie serce ze ta kobieta mimo ze zabila mnie rani te dziecko tak po co to wszystko bylo staralem sie rozmawiac to ta kobieta nagle mnie zaczela niszczyc psychicznie zbyt wiele wycierpialem i przeszedlem w zyci a najwiekszym bolem dla meszczyzny jest to ze nie moze miec wlasnych dzieci wiec zrozumcie jak ja sie poswiecilem zeby uslyszec to slowo tata a nagle stoje przed czarna dziura i sie zastanawiam co mam robi po nocach nie spie z gury zanim drogie panie mnie okreslicie nie pije nie naduzywam a tym bardziej nie zdradzam bo skoro sie ma partnerke to mnie nie bawia takie chwilowki zbyt cenie sobie to co mam zeby jakimis glupotami to stracic prosze tylko o pomoc co mam robic tomaszdebicki1981@o2.pl

Gość gość
Małżeństwo kłóci się na ulicy. W pewnej chwili mąż krzyczy: - Cicho bądź! Ty się wcale nie liczysz! - Co?! Mąż zatrzymuje taksówkę i pyta kierowcę: - Ile zapłacę za kurs na dworzec? - 10 złotych. - A jeśli pojadę z żoną? - Tyle samo. Mąż odwraca się do żony i mówi: - Sama widzisz!

Gość gość
Umyj cycki albo wybierz pepsi.