Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

germanotta

SEBASTIEN przepraszam nie wiem co mi odbiło

Polecane posty

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe
skonczysz w koncu pierdolic? on ma cie na dnie chuja

Gość cccc-vvvv
Lepiej się zastanów..taka szansa się może nie powtórzyć a menopauza tuż tuż:classic_cool::classic_cool:

Gość germanotto
jestem dziwką analna :)

Gość niezle pogieta jestes
...

Gość cnn headline nius
A jak bardzo Cię pociągał???Gdybyś mogła na przykład opisać to.....wierszem:classic_cool:????

Gość cnn headline nius
albo nie, nie wierszem, zrób mi lodzika w takim rytmie jak on Cie pociagał :classic_cool: P.S pije sperme codziennie i mam gładka pupcie :)

Gość Jan z podlaskiego
mmmm a to sex czy coś głębszego????:classic_cool:

Gość xdgvfgfdbgb
olejcie tą staruche to przestanie walić gruche pod wpisy na kafe :classic_cool:

Gość cnn headline nius
oooo:):) mam wrażenie,że podszywa się pode mnie jakiś edzio pedzio:):)

dziś jechałam taka lokalną wyboistą drogą ... na poboczu stał samochód a w nim trzech młodych facetów .. jeden z nich na tylnym siedzeniu wykonywał ruchy frykcyjne ...... nie wiem czy była tam dziewczyna .. nie widziałam jej

Gość AssO
A co w związku z tym podejrzewasz??:O:O

Gość dr Szpak
germanotta dziś jechałam taka lokalną wyboistą drogą ... na poboczu stał samochód a w nim trzech młodych facetów .. jeden z nich na tylnym siedzeniu wykonywał ruchy frykcyjne ...... nie wiem czy była tam dziewczyna .. nie widziałam jej Jednym słowem ludzie się bawią:classic_cool:

Gość nic nie podejrzewa
tylko jej pozazdroscila

niczego nie podejrzewam w związku z niczym , chciałabym tylko żeby Serbastien wiedział że nie wiem dlaczego dałam taki krótki termin choć na początku mi nie zależało ...... odbiło mi i koniec , powinnam podejść do tego na spokojnie

Gość 50 cent ya
[zgłoś do usunięcia] germanotta dziś jechałam taka lokalną wyboistą drogą ... na poboczu stał samochód a w nim trzech młodych facetów .. jeden z nich na tylnym siedzeniu wykonywał ruchy frykcyjne ...... nie wiem czy była tam dziewczyna .. nie widziałam jej....zatrzymałam wóz na poboczu,wyszłam podbiegłam tam do nich....faktycznie ostro się tam zabawiali z jakimiś dwoma laskami....pierwszego z brzegu(tego co wykonywał te ruchy)klepnęłam w tyłek i pytam:"A co tu się wyrabia w miejscu publicznym?!" a on się odwrócił i do mnie taki tekst: "You already know how it go I bang I shine I play I stay I'm goin for mine I'm young I'm black I'm rich and yes I'm ghetto than the motherfuckin project steps I'm cool I'm calm you lookin real stressed I'm strapped I'm armed kid hold your head I'm known for Gat poppin, when I got problems I don't run, I just gun you all up But we ain't come here to start no drama We just lookin for our future baby mamas With money with face with style and body I cook I clean I swear that mami Just as long as you don't go off and tell nobody I go down low, I'm lyin I'm tryin my best to let you know Sugar pop get at P The Doc beat make it easy to get 'em in the bed sheets" Szybko stamtąd uciekłam i pojechałam.Dacie wiarę? :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool: