Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna mojego chłopaka...

Mój chłopak robi ciągle jakieś przekrety, nie możemy normalnie życ

Polecane posty

Jestem już tym zmęczona, wiadomo na początku zakochany, cudowny a teraz? Złapali jego i kolegę jak mieli przy sobie 10g zielska. Ciągłe imprezy, a on proponuje, zebym u niego zamieszkała. Ciągle jakieś nielegalne interesy, ja o niczym nie wiem, wielka tajemnica, nie mam w ogóle prawa się wtrącać, takie jest jego zdanie. Powiedział ostatnio,ze skoro nie chce z nim mieszkać to kupi mi samochód. Nie chce nic od niego, ale zastanawiam się skąd berze tyle kasy. Bardzo się martwie. po prostu mafia

mafia osiedlowa...buahahahahaha a pozniej zamknal do paki i tyle nacwaniakuja buraki pseudo gangsterzy:O

taaa i pomyśleć facet lat 28 i taki głupi

jesteśmy ze sobą 3 lata, myślisz,ze na początku też tak było? Dla mnie jest cudowny, kochany, po prostu kocham go

Gość Hazarrdzista.
spokojnie. bądz cierpliwa. Pójdzie siedzieć a ty calą chate będziesz mieć do siebie.

Gość Strzelec z III dekady
Powiedz mu, żeby wybierał, albo uczciwe życie razem z Tobą, albo koniec! W takie rzeczy to mogą się bawić 20-latkowie, ale nie facet z 30-tką na karku! A kiedy rodzinę założy? Wyobraź sobie, że wpadłaś z nim, a jego akurat zamknęli i z brzuchem jeździsz w odwiedziny do niego. Miłość szybko by się wypaliła. 🖐️

Gość ttttttttttttoooooooooooo
myslicie ze jak koles poczuł troche kasy to zrezygnuje z tego halo jaki gangster co najwyżej drobny handlarz ps.a kto teraz nie kreci

acha to mam go zostawic:-(??? nie dam rady