Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda..../

Młoda rozwódka z dzieckiem ..-Juz zawsze będę sama?

Polecane posty

No niestety w większości wypadków tak jest... Zgodzę sie z toba tu pierwszy raz.

no własnie więc powiedz po co dojrzałemu facetowi kobieta która nie dosc ze z dziecjkiem to jeszcze nie dojrzała która kierowała sie cipą a nie rozumem ? to dojrzały facet ma taką wspierac i wychowywac jej dziecko i dawac na nie kase?

Z ta cipa nie przesadzaj, czasem kierują sie nia a czasem uczuciami. Na jedno wychodzi

no skoro na jedno wychodzi to kierujecie sie cipą :O i potem szukacie odpowiedzialnego frajera na którego wczesniej byscie nie spojrzały

Gość dlatego nie chcę bachorów
zeby sobie życia nie zmarnować

A czemu taka brac pod uwage... Bo jak bierzesz sobie pannę to jestes wlasnie wybrany cipą? ;) i tylko czekac az Cie bedzie chciala wymienić? No Sory odpowiadam glupio bo glupio pytasz. Dojrzalszy bedziesz zrozumiesz wiecej z zycia i ze facet nie zawsze sie kieruje tylko rozumem. Sprawy związków z kobieta z dzieckiem natomiast to bardziej skomplikowana sprawa. Każda inna i nie ma sensu Uogólniać a tym bądziej podchodzić do tego wyłącznie materialistycznie

i takowego nawet znalazlam ale chyba nie czuje sie frajerem:D cream ty masz chlopie jakies problemy sam z soba:O

cream, a może powinieneś się zastanowić nad kobietą z dzieckiem? Raczej marne szanse, że dogadasz się z jakąś kobietą to przynajmniej sobie z jej dzieckiem podyskutujesz? :D

Młody jest wiele nie rozumie. Czuje się samcem bo nie weźmie używanej kobiety i dziecka... Cóż szkoda słów i tyle. Kiedys dojrzeje zmieni sie troche w podejściu do zycia. W podejściu do kobiet z dziećmi nie musi bo nikt nikogo nie zmusza. Pokocha kogo pokocha. Moze byłą prostytutkę nie wiedząc o tym fakcie..? Coz ma prawo do marzeń że znajdzie ideał. Przeciez nikt nikogo nie bedzie przekonywać ze kobieta z dzieckiem jest lepszym wyborem. Szlag mnie tylko bierze ze taki malo znający zycie wyzywa od razu od frajerow osoby inaczej myślące. To oznaka niedojrzałości. Żyj i pozwól żyć innym jesli ci nie szkodzą dzieciaku

a wiesz co to takiego milosc? jak sie ludzie tak po prostu pokochaja bez wzgledu na wszystko? napewno moj mezczyzna mial inny scenariusz na zycie ale na jego drodze stanelismy my wiedzial,ze jezeli mnie pokochala to moje dziecko musi zaakceptowac tego sie przeciez nie da oddzielic mial wybor-nikt go do niczego nie zmuszal i wtedy byl mlodym chlopakiem wiec mogl sie jeszcze bawic,przebierac ale zrobil inaczej

A zreszta szkoda dyskusji skoro pytasz na co komu taka kobieta... To kobiete bierze sie na cos? Dziecięce myslenie i w dodatku materialistyczne

Brzydula30..to ze on se wziął panne z dzieckiem to nie znaczy ze wszyscy muszą za takimi latac on wybrał ciebie to powinnas sie cieszyc i go na rekach nosic

rachman, szczęśliwie zawsze mozna zamknąć komputer, a na ulicy raczej ci wyzywający nie są tacy wylewni, przemykają sie po kątach i nie patrzą na rozwódki z dziećmi, bo oglądają tylko czubki swoich butów. Jadę w gości. pozdrawiam

Człowieku to bądź sobie sam albo szukaj ideału. Masz prawo ale nie objeżdżaj ludzi którzym sie inaczej w zyciu ułożyło albo ze dokonali innego wyboru niz twoj. Ktos Cie zmusza albo namawia?

materialistyczne to jest raczej wasze podejscie . ja nie szukam ideału ale pana z dzieckiem to nie jest nawet przeciętnosc tylko grubo ponizej zycie sie różnie układa ale trzeba miec rozum i rozsądek ale takie cos mają " mili " faceci na których nie zwraca sie uwagi wam to nie jest pottrzebne grunt zeby było ciekawie

Cream ty sie zajmij swoim nudnawym zyciem a spalasz sie rozwazajac nad istota innych zwiazkow:O ja zolza jestem wiec nikogo na rekach nosic nie bede:D mam wiele zalet ,znam swoja wartosc wiec byle kim tez bym sie nie zadowolila:D

tylko nie wkurwiajcie normalnych facetów wybieracie sobie najpierw bad boya on zrobi wam dziecko potem zniknie a wy chcecie potem normalnego faceta

Masz racje rozwódka. Nie ma co czasu tracić na dyskusje z kims kto nie chce dyskutować tylko udowadniać swoje racje myśląc że tylko one są dobra droga na zycie. Kazdy decyduje za siebie i trzeba to szanować a jak mu sie nie podoba to albo niech milczy, powie to w twarz a nie ma forum albo nie zasluguje tez na szacunek. Tez uciekam.

Gość oj biada biada
cream ty w ogole nie powinienes zabierac glosu w takich tematach :D twoje teorie jak do tej pory tobie nie pomogly a jakby nie bylo stary chuj 30 letni z ciebie

hahaha ja wole byc sam niz z kobietą z dzieckiem" cream rozjebałeś mnie,mnie tym zdaniem :) Ty nie masz wyboru typu byc z kims czy być z kimś kto ma dziecko ty masz jeden wybór :) Możesz być z kimś kto cię weźmie,kto cie przygarnie i kto powie "chodź ze mną to ci dam browara" ps.... cream rany :) matko ......... ty się nic nie zmieniasz jesteś nadal taki flakowaty jak 3 lata temu i powiem wiecej leci ci równia pochyła w dół :P

Cream, a czy Ty przypadkiem nie jesteś prawiczkiem którego żadna nie chciała, ani do łóżka, ani do związku?

Gość kepodirk
cream sobie może być prawiczkiem którego nie chciała , jednak trochę (sporo) racji ma. facet wychowuje dziecko innego, opiekuje się , łoży na nie, to znaczy, że jest mniej męski. myślałem , że w dzisiejszych "postępowych" czasach nikt już nie wątpi w teorię Darwina. to jest przykład selekcji naturalnej właśnie : męski facet dostarcza swoje dobre geny, facet-pipa który ma za mało testosteronu to dziecko wychowuje.

Gość IMO13785
kepodirk - racja. Jak bardzo trzeba upaść, aby świadomie cudzego bękarta wychowywać...

Jak to jest, że teorie o męskości głosić są skłonne głównie półgłówki i, mówiąc dobitnie, cioty?

Gość kepodirk
to nie jest kwestia upadnięcia, po prostu natura wyposażyła niektórych w takie cechy. pamiętam, jak czytałem kiedyś wypowiedź kolesia, który pisał, że żona go chyba zdradziła bo oni oboje blondasy a on jakiś taki ciemny, nie że paki, biały ale...odpowiedź kobiety do niego była "nie przejmuj się, oj trudno, ciesz się w domu tupotem małych nóżek" ( cytat prawie dosłowny). jeśli facet w takiej sytuacji potrafi "cieszyć się po prostu tupotem nóżek" to znaczy, że cechy kobiece przeważają nad męskimi. przecież nie od dziś wiadomo, że są ludzie którzy mają inną płeć mózgu i choćby facet fizycznie był facetem i identyfikował się z płcią męską to może mieć mózg kobiecy. i mało która chce z takim mieć dzieci - która by chciała zniewieściałego syna, ale na wychowawcę/żywiciela już się taki nadaje

Gość kepodirk
dobra dziewczyny nie musicie zaprzeczać, zawsze się jakaś mameja trafi do wychowywania waszych bachorów;P