Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saf3r443t

Ale mam święta :( ja pierdole

Polecane posty

Gość saf3r443t

Kurwa czemu moje życie jest takie zajebiście popierdolone !!!!!!!! Wczoraj od roku byłem pierwszy raz w spowiedzi i kościele, poszedłem tam z nadzieją na lepsze jutro ! i po co to skoro dzisiaj znowu jest to samo gówno co jest.Moja była zrobiła mi dzisiaj o 5:30 rano awanturę o jakieś totalne pierdoły !!! poszarpaliśmy się, krzyczeliśmy, wstyd jak cholera przed całą rodziną która na pewno słyszała co się dzieje.Ja pierdole, nie mam totalnie nikogo kto by mnie zrozumiał, nie mam nikogo komu mógłbym się wygadać.Tłumię to nędzne życie w sobie, cierpię w każdą sekundą, nie mogę nawet płakać bo nie umiem a tak bardzo bym chciał.Boli mnie to wszystko, że dzisiaj mając 25 lat zdałem sobie sprawę że moje życie to kompletna porażka, najchętniej bym się cofnął parę lat wstecz i zaczął od nowa !!!

Gość ja mam doklkadnie tak samo
tylko ja niestey mam męża

Gość saf3r443t
Nie, po prostu moja była mieszka u mnie w domu bo tak się dogadaliśmy bo mamy zobowiązanie wobec siebie.Ona mnie olewa całymi dniami a ja ją, każdy z nas żyje sobie własnym życiem z tym że coś tam czasem pogadamy albo sobie dowalimy itp.Jak ja spałem to Ona zaczęła mi grzebać w telefonie !!! mało tego obudziła mnie i zrobiła mi zadymę co to jest za kurwa w telefonie ? (miałem tam zdjęcie takiej jednej laski) Mówię jej że jest chora psychicznie, 5:30 rano a Ona nie dość że mi chrzani takie rzeczy i odpierdala to jeszcze grzebie mi w telefonie !.Była zadyma na całego, uderzyła mnie w twarz !!! ja ją też gdzieś w bok głowy, poszarpałem nią.Kurwa mam dość totalnie dość ! ona mnie doprowadziła do takiego stanu że jestem wrakiem.

a co robi twoja była o godz. 5.30 rano w twoim pobliżu? bo jakoś nie rozumiem...

Gość soryy, ale sam jestes chory
skoro ona mieszka dalej z toba, co to za poroniony uklad, zenada wiec o co ci chodzi > niech sie laska wyprowadza i tyle

acha no, jakżesz durny, to masz durnie sytuacje po jaką cholerę mieszkać ze swoją była? chory układ rodzi chore sytuacje mózgi macie w głowach czy tylko na talerzach?

ewa to zechciej przeczytac caly temat to sie dowiesz, przeciez napisal

jakbyś zechciała przeczytać godziny wpisów, to może byś zaczaiła, że obydwa były w tym samym czasie, więc zadając pytanie nie mogłam postu powyżej przeczytać

Raczej nigdy nie bedzie zdrowej atmosfery jezeli mieszkasz z byla Sa emocje,robirnie sobie na zlosc i stad te klotnie jak najszybcbiej nalezy to rozwiazac

ewa gdybys byla tak bystra jak twirdzisz, zorientowalabys sie ze w tym samym czasie pisalam co TY, wiec nie moglam widziec Twojego drugiego wpisu, - rozumiem, ze to zbyt wiele jednak

a tak w ogole ile Wwy macie lat? zobowiązania zobowiązaniami ale ta sytuacja nie jest normalna i tak to bedzie wygladac dopoki będziecie mieszkać razem... swoją drogą niezła z niej furiatka

wlasnie zobaczylam Twoj pierwszy ktorego sie czepiam i tylko o to mi chodzilo :D

Gość Archanioł1
franciszek by ci powiedział,pomódl sie synu,bóg jest ignorantem ma cie w d... ale moze ktoś cie wysłucha i pomoże.p********y watykan i jego oszuści korporacji watykańskiej