Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lany poniedzialek_______

W tych czasach jeszcze leja woda w Lany Poniedzialek?

Polecane posty

Gość Lany poniedzialek_______

Kiedys od rana dzieciaki ganialy z pistoletami na wode, z butelkami, czlowiek sie bal wyjsc z domu a teraz? Cisza. Przynajmniej w miescie, moze na wsi jest inaczej?

Gość lalooo
ależ skąd... w tych czasach sypią dolarami na głowę

Gość ssssssdgaydg
u mnie w mieście pełno gimnazjalistów lata z wodą w butelkach, oblewają samochody, przechodniów. Strach wyjść :O

Gość rosemary 6 6 6
w moim mieście tak. W tym roku slyszałam zapowiedź ze za oblewanie przechodniów wbrew ich woli, zwłaszcza przesadnie z wiader moze byc mandat nawet 500zl

Gość Ryże TO-TO
Policja reżimowa pilnuje ,zeby zamiast lać się w wodą każdy w ten dzień znalazł jakąś Ścianę Czkania i conajmniej przez pó dnia KIWAŁ się przy nim i obmyslał kilka wersji zabicia małych Palestyńczyków ! :D

Gość wyhrnh zsgbd
ja sama latalam z wiadrami na wode a teraz? wszystkie dzieci przed komputerami lub tv

Gość Strzelec z III dekady
U mnie na podwórku normalnie latają z butelkami cały czas słychać jak się drą. Ja też na razie nigdzie nie wychodzę po 12-tej dopiero :)

Gość wg mnie szanse na prace
u mnie w miescie narazie nic ... pamietam jak bylam dzieckiem wtedy bralo sie plecaki, butle z woda i dawaj na dwor sie lac :D

Gość Jeszcze tak...
A mnie w Lany Poniedzialek maz oblal. Chociaż w zasadzie oblal to źle slowo. Chcial mnie wrzucic do wanny pelnej wody. :) Zaproponowalam mu, że zamiast mnie wrzucac, sama wejde, o ile On też wejdzie. :) On się zgodzil i było super. Skonczylo się super seksem hehe. :) Mialam na sobie (na poczatku) bluzeczke, leginsy i szpilki :) A jaki byl Wasz? :)